Fem femtesals fredagslinks

Fem femtesals fredagslinks

Ohøj og velkommen til Nettips, som traditionen tro byder på fem fredagslinks – og så endda på en fredag. Det har vi snart gjort i en længere periode, og det er der kommet mange spændende, kiksede, skøre, alvorlige, irrelevante og mærkværdige links ud af. Men også nyttige, vil jeg ydmygt mene.

Links er jo bindeleddene mellem de forskellige hjemmesider på internettet. Forestil dig en verden, hvor hjemmesiderne ikke måtte indeholde eksterne links – altså links til andre hjemmesider. Det ville godt nok blive en tør kop tår kaffe. Fidusen ved hyperlinks (som det jo egentlig hedder) er netop, at du bevæger dig fra A til B til C via klik med musen.

Måske har du somme tider taget dig selv i at tænke over, hvordan pokker du pludselig stod på en helt ukendt hjemmeside, blot fordi du havde klikket lidt rundt? Tja, det er derfor, at det hedder sig at du surfer på nettet. Du starter ét sted og pludselig er du et helt andet sted. I Cyberspace.

Jeg har været på nettet siden 1990’erne, og det var med 28.8 modem, 4 MB RAM på computeren samt Yahoo som eneste søgemaskine. Senere opgraderede jeg til 33.3, 8 MB og Altavista, men det er en længere historie. I dag ser verden markant anderledes ud.

Flyttet til nyt kontor

Det gør den også jobmæssigt for mit vedkommende. Jeg er flyttet fra iværksætterhuset Fremtidsfabrikken i Svendborg. Sammen med 3 gæve gutter er jeg flyttet ind i et kontorfællesskan i hjertet af Svendborg. Skulle du komme forbi, er du altid velkommen til en kop kaffe og en røverhistorie.

Denne omgang fredagslinks er en hyldest til mine kontorfæller. Besøg deres hjemmeside og lad dig inspirere af deres kompetencer. De ved hvad de snakker om. Min egen beskedne virksomhed på én ansat fokuserer på WordPress hjemmesider og søgemaskineoptimering samt kursusvirksomhed. Altså rene nørderier.

Så læn dig tilbage, klik på fem hyperlinks og kom rundt omkring på internettet. Det handler om et reklamebureau, en fundraiser, en virksomhedsoptimeringsfætter, en nørd og så en alternativ behandler, som ikke er en del af kontoret, men som er kunde hos én af os.

www.jensvibskov.dk: Hils på Jens Vibskov, som driver virksomheden Trim og Optimer. Jens hjælper virksomheder med at optimere forretningen. Jens er kæmpeskarp på salg og ledelse.

www.optimist.nu: Mangler du eller nogen du kender en håndfuld penge? Så få hjælp til fondsansøgninger af en erfaren fundraiser. Tag fat i Torben B. Nielsen, som ved hvilke fonde der er relevante i forhold til netop dit projekt.

www.partus.dk: Skal det handle om reklame, er der ingen vej udenom: du skal have fat i Christian Bagge, som er en rutineret herre, der har kendskab til, hvad der virker på marketingsiden. Og så er Christian tilmed en habil grafiker.

www.bojsen.dk: Og skal du have hjælp til din næste WordPress hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte mig med henblik på et uforpligtende tilbud. Jeg hjælper ligeledes virksomheder, som ønsker deres hjemmesider højere op i Googles søgeresultater.

www.lotusblomsten-sydfyn.dk: Endelig skal Mette opnå lidt spalteplads her. Mette driver en virksomhed, hvor du får råd og vejledning samt behandling, når det for eksempel handler om tankefeltterapi, reiki healing og metasundhed.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.