Fem copenhellske fredagslinks

Fem copenhellske fredagslinks

De danske festivaler er skudt i gang for længst, og den ene by efter den anden byder ind med spændende kulturelle oplevelser. Dette sker i form af snak, musik, dans, kunst og meget, meget mere. I denne weekend står den således på Copenhell i København. Hård rockmusik venter på folket.

I sidste weekend stod den på Thomas Helmig på Valdemars Slot på Taasinge. Taasinge er en lille, smuk ø i det sydfynske øhav, og idyllen er ikke til at tage fejl af. Hvis du er på kanterne, så lej en cykel og oplev øen, men pas på, for du risikerer at blive afhængig.

Stilhed og natur er kendetegnende for en ø som Taasinge, men idyllen led et knæk i sidste uge. Det skete fordi at Thomas Helmig og Jacob Dinesen gav en dobbeltkoncert i den smukke park til slottet. Det faldt tilsyneladende en tøsing (yes, det hedder det faktisk) for brystet, så han fandt sit tastatur og skrev et læserbrev i den lokale avis.

Tænk at ungdommen tillader sig at larme så vederstyggeligt, at han næsten ikke kunne sidde i fred og ro i sin have.

Jeg har såmænd kun en hovedrysten til overs for denne slags læserbreve. Vi taler så meget om at sprede gode kulturelle oplevelser og at være her for hinanden på bedste vis, men når musikken spiller et par gange om året, farer vi i blækhuset og fyrer en svada af. Der skal være mening med galskaben, og I skal ikke ødelægge min lille, personlige idyl på Taasinge.

I weekenden sker det i København. Tusinder af mennesker får ødelagt deres gode humør på grund af høj musik, og man risikerer måske ligefrem ikke at kunne høre det store metrobyggeri på grund af bas, guitar og trommer. Og hvad med beboerne i Roskilde, Odense og Skanderborg? Vil der opstå tulmultagtige tilstande, når musikken spiller, folk er glade og menneskeheden danser? Kære avisredaktioner, pas på læserbreve med vrede udgydelser.

Det er fredag og musikken spiller. Vi fejrer livet med 5 fyrige fredagslinks, som ikke er til at tage fejl af. Vi skal besøge et dansk slot, opleve en spændende festival,

www.valdemarsslot.dk: Valdemars Slot ligger på Taasinge, Sydfyn. Det ejes af Alexander Fleming, som i øvrigt er i tæt familie med skaberen af selveste James Bond.

www.roskilde-festival.dk: Lad os få gang i den gode musik! Tjek Roskilde Festival ud. Oplev navne som Eminem, Bruno Mars, Nick Cave, David Byrne, CV Jørgensen, First Aid Kit, Vince Staples, Fribytterdrømme og mange flere.

www.copychar.cc: Har du brug for en emoji, et symbol eller noget andet spændende, som du ikke kan se på dit tastatur? Så tjek mulighederne på Copychar. Klik på symbolet og vupti: så er det kopieret og klar til at blive sat ind.

www.hundredzeros.com: Hos dette websted har du tilsyneladende mulighed for at downloade gratis bøger til din Kindle, hvis du ejer sådan en ebogslæser.

www.faxzero.com: Du troede måske at faxen var død? Næ nej, den lever – sådan da. Her kan du sende en fax via internettet.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.