Fem 2020ske fredagslinks

Fem 2020ske fredagslinks

Hvad kommer efter 20? Det gør politiet! Jep, en gammel vits – jeg ved det godt – men ikke desto mindre er det jo sandt. Og tyveknægte har haft travlt i julen, hvor vi hver især er valfartet fra hjem til hjem for at udveksle kærlighed, julegaver og spring ind i 2020.

Det handler om at lande solidt, når vi sådan springer fra det ene år ind i et andet. 2019 bød på mange spændende ting, og det skal jeg nok undlade at kede dig med. Dertil har der vist været årskavalkader nok. Og 2020 vil helt sikkert også byde på interessante ting. Læste du min artikel i går?

For Nettips’ vedkommende er det altid svært at spå om fremtiden. Jeg tegnede domænet tilbage i 1999, og siden har Nettips handlet om alt lige fra fodboldtips og oddset over til teknologiske emner, hvad angår computere, digitale kameraer, headsets, tablets, smartphones og hvad ved jeg. Det er blevet til en hel del emner efterhånden.

Tak til alle frivillige

Og igennem tiden har en stab af frivillige folk hjulpet til. Tak til alle. Ingen nævnt ingen glemt. Måske lige med undtagelse af Hans-Georg, som forlod denne jord for cirka 10 år siden. HG, som han gerne blev kaldt, var en motor af de store, og han formåede at fornærme folk på en charmerende måde. Det var HGs skyld at jeg fortsatte med at drive Nettips.

Og så er der naturligvis den nuværende stab, som på helt frivillig basis holder gang i debatforummet. Sådan et debatforum er nok forældet efter manges mening, men her på kanalen fortsætter vi med at drive et lille community, hvor man ikke behøver at besidde en Facebook profil for at have mulighed for at ytre sig.

Vi kommer jo ikke udenom, at de store mastodonter snart ved alt om os, så hvis du har lyst til at nørde om lidt af hvert, så opret en anonym profil her på Nettips, så du derigennem kan kommentere på mange af livets emner, som tages op i debatforummet.

Tak til Queen, Pomse, John og ikke mindst Prutterhunden, som alle leverer en frivillig ydelse i forhold til at opretholde god tone og orden i debatforummet. Jeg siger det lige igen:

TAK!

Og nu til dagens emner. Traditionen tro falder der 5 fredagslinks, og de handler i dag om

www.liverpoolfc.com: Tja, man kan jo kun anerkende den indsats som Liverpool har ydet den senere tid. Måske verdens bedste fodboldhold pt?

www.mytinyphone.com/ringtones: Skal du have ny ringetone på mobilos her i starten af 2020? Så find, hør og download den fra MyTinyPhone.

https://tutanota.com/da: From60, some r medlem I debatforummet, åbnede op for denne tjeneste, der tilbyder krypteret mail. Den fås i en gratis version samt i betalingsmodes.

www.yousee.dk: Tja, skal vi ikke lige give YouSee et trøstende link her i dag? De går så meget grueligt igennem i øjeblikket …

www.elbiler.dk: Jeg tænkte at jeg lige ville tjekke om der er indhold på dette domæne. Det er der, og det handler skis’me om elbiler.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.