Evolve 75 – trådløst headset fra Jabra

Evolve 75 – trådløst headset fra Jabra

Audio og kommunikations specialisterne, Jabra, er for nylig kommet med nyeste skud på stammen i deres ”Evolve”-serie. Det nye skud er trådløst og er skabt til moderne kontorarbejde. Jabra Evolve 75 tilbyder en unik sammensætning af features, herunder et integreret ”busylight” og active noise cancelling. Alt sammen så du undgår at blive forstyrret af dine omgivelser imens du taler i telefon.

Evolve 75 er det nyeste medlem af Jabra succesfulde ”Evolve”-familie, der på verdenplan har solgt over 2,5 millioner enheder. ”Evolve”-serien er skabt til at afspejle den måde folk arbejder på i dag, og skabe fokus på samtalen i det åbne kontormiljø uden afbrydelser. Jabra Evolve 75 kobinerer alle de stærkeste elementer fra ”Evolve”-serien, herunder sublim lyd, trådløs frihed og meget mere.

Jabra Evolve 75, hvorfor?

Jabra Evolve 75 kommer som en reaktion på aktuelle forskningsresultaer fra Jabra, der viser at kontormedarbejdere mister 24 minutters porduktivt arbejde hver dag på grund af afbrydelser. Headsettet er det ultimative værktøj til kontormedarbejderen, der gør bedre samarbejde og forbedret kommunikation til en naturlig del af arbejdsdagen.
Ifølge Holger Reisinger, Senior Vice President Jabra Business Solutions, er åbenplankontoret designet til at øge og forbedre samarbejdet mellem dig og dine kollegaer. Men forstyrrelser og afbrydelser pga. støj o.lign. er et stigende problem der går ud over produktiviteten og den enkeltes velvære på jobbet. Jabra Evolve 75 afhjælper disse problemer.

Jabra Evolve 75, hvad kan den?

Evolve 75 kommer med en række kommunikations-features inkl. højtalere i verdensklasse og HD-tale. Dual Bluetooth der understøtter både tale og musik og tillader brugeren at forbinde Evolve 75 til flere Bluetooth enheder, herunder PC. Den trådløse rækkevidde er 10 meter for smartphones og op til 30 meter via USB-dongle på PC. Den trådløse rækkevidde giver brugeren mulighed for at bevæge sig rundt på kontoret imens de bruger headsettet.

Jabra Evolve 75 er certificeret til både Skype for Business, Cisco Jabber og andre UC-platforme. Headsettet er ligeledes kompatibelt med den cloud-baserede software ”Jabra Direct”, som muliggør personalisering af Evolve 75. Prisen er lidt over 3.000 kroner.

Du finder Jabra Evolve 75 blandt andet hos Headsetshop.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.