Epos Impact 1060 ANC Headset

Epos Impact 1060 ANC Headset

Som før skrevet i disse spalter arbejder jeg på et fælleskontor midt i Svendborg. I øjeblikket sidder vi 3 enmandsvirksomheder, men snart vil vi være 5 enmandsforretninger, som sidder heroppe på femte sal og driver butikkerne hver især.

I dag kommer vi ikke udenom, at telefonen er et vigtigt forretningsmiddel. Der bliver snakket løs konstant, og somme tider kan det være svært at holde koncentrationen, hvis man både skal holde styr på sin egen telefonsamtale og naboens. Derfor er jeg stor tilhænger af headsets med puder på ørerne.

Her er jeg fan af Jabras Evolve 2 headset, men nu dukker en lille ny op, som jeg har lyst til at nævne for læserne her på Nettips. Den lille ny (for mit vedkommende) hedder Epos Impact 1060 ANC Headset, og der er naturligvis tale om et stærkt produkt i en virkelig god kvalitet.

Brainadapt reducerer stress

Du kobler headsettet fra Epos til din smartphone via bluetooth, og når det er gjort er du ellers klar til at nyde headsettets muligheder for de gode samtaler. Lad os kaste et blik på nogle af genialiteterne ved Epos Impact 1060 ANC.

Allerførst har jeg lyst til at nævne et ord, som aldrig er blevet brugt på Nettips før: Brainadapt. Bag dette u-danske begreb gemmer sig en teknologi, som ændrer på den måde din hjerne hører lyde fra omgivelser og samtaler. Hvis du har siddet i et kontorlandskab, kender du sikkert til det virvar af lyde, som omgiver én.

Batteritid på op til 24 timer

Med Brainadapt bør din hverdag blive ændret radikalt, så du ikke føler dig stresset, når du cykler hjemad efter mange timers samtaler. ANC teknologien gør naturligvis, at du kan nyde samtaler (eller musik) uden at blive forstyrret af dine omgivelser.

At Epos Impact 1060 ANC Headset så ydermere har en batteritid på op til 24 timer gør ikke oplevelsen ringere. Headsettet er designet med fokus på en behagelig oplevelse, så du kan have det på i længere tid ad gangen uden at opleve ubehagligheder. Headsettet kan naturligvis også kobles til din computer eller tablet, når blot Bluetooth er aktiveret.

Vejledende pris for dette stereo bluetooth headset er 2.370 kroner. Det kan købes med eller uden ladestander.

VIDSTE DU: Sennheiser solgte for nogle år siden den del af deres forretning, der har med headset at gøre. William Demant købte affæren og kaldte derefter det for EPOS. Epos konkurrerer nu om kunderne med Jabra og HP Poly (tidligere Plantronics).

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.