VM i fodbold 2018

VM i fodbold 2018

Vi, som ikke kan holde øjnene fra tv-skærmen, når fodbolden ruller, kan se frem til en masse gode afleveringer, detaljer og mål de kommende uger. Det starter i morgen i Rusland, når Rusland møder Saudi Arabien klokken 17 dansk tid. Den 15. juli spilles finalen mellem de 2 hold, som har klaret sig bedst igennem puljekampe og diverse delfinaler.

Inden da skal vi se en masse bold på tv-skærmen – eller på computeren for den sags skyld. Eller på tablet. Eller på smartphone. Eller … Vi vil sitre af spænding, når danskerne betræder græsset de 3 gange i den indledende pulje. Peru, Australien og Frankrig venter. Går vi mon videre? Selvfølgelig gør vi det.

Inden da skal vi da lige byde på lidt interessante links til den forestående slutrunde. Der vil være lidt af hvert, og vi kipper med flaget og håber på mange danske mål og point. Dette ved vi meget mere om efter de første 2 uger i VM slutrunden for dygtige fodboldlandshold.

Den officielle VM hjemmeside

FIFA har naturligvis en officiel hjemmeside. Her finder du en bunke oplysninger om stort set alle vigtige forhold omkring VM i fodbold i Putins Rusland. Du finder et omfattende nyhedsarkiv og naturligvis spillerpræsentationer. Skuffende at disse præsentationer er uden profilfotos. Til gengæld er landenes profiler ret fede.

Brug Google

Du kan naturligvis også bruge Google, når du skal have styr på fodboldprogrammet. Hvis du skriver Fifa 2018 i Googles søgefelt, får du straks serveret alle kampe på en overskuelig måde. Du finder desuden nyheder, stillinger, spillere og et kreativt turneringstræ.

DR sporten

Og DR er naturligvis også med på beatet under VM i fodbold. Traditionen tro er tv stationerne ret gode til at banke gode sektioner sammen, og VM sektionen hos DR er ganske glimrende, synes jeg. Der er varierede videoklip, blandt andet den nye VM sang af Thomas Helmig, og så kan du betragte spændende grafik om for eksempel Christian Eriksens højdepunkter og over de lunkne danske angribere.

TV2 og fodbold VM

TV2 Sporten er også med på lægterne. Deres VM afsnit fokuserer på stort set samme finesser, som ovenstående links. Du kan dog også deltage i en af de talrige managerudfordringer, hvor du selv sætter dit eget favoritmandskab bestående af VMs spillere. Du stiller dit eget hold, udfordrer vennerne, og hvis dine spillere gør det godt i den virkelige verden, ses det øjeblikkeligt på din egen personlige stilling. Jeg tror dælme jeg melder mig på! Så jeg slutter her. Sejr til Danmark!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.