Video på hjemmesiden

Video på hjemmesiden

Der er ikke noget til at sætte skub i en fortælling som levende billeder. Videoer kommunikerer hurtigt og effektivt, og hvis du vil kan du indsætte dem som baggrund på din hjemmeside – ja, alle steder i dit indhold eller layout.  

Det siges at publikum flygtede fra biografen i panik, da Lumière-brødrene i 1895 viste en film af et dampende tog, der kørte ind til perron. Siden har de levende billeders magi fascineret med en umiddelbar evne til at skabe indlevelse og vække følelser. 

Video som baggrund

Det er et stærkt medie, og det vinder ofte over de andre udtryksformer, der kæmper om vores opmærksomhed. Derfor er video selvfølgelig blevet et populært og meget anvendt redskab til markedsføring af ideer og produkter. 

I svift.net har vi udvidet video-elementets fleksibilitet, så det nemt kan give brugernes hjemmesider noget mere visuel gennemslagskraft. Det kan fx indsættes som baggrund på alle niveauer, og der kan skrues ned for synligheden, hvis filmen skal køre i loop som et diskret baggrundstapet.  

Ny dansk website builder

Elementets udseende er forbundet til dit fleksible design-tema, så play-knap og afspilningspanel harmonerer med de øvrige farver og typografi. Og du bestemmer selvfølgelig selv, om du vil uploade videoen som fil, eller afspille den via Youtube.

Svift.net er en ny, dansk udviklet website builder, der sikrer brugerne en automatiseret og altid opdateret platform. Vi har fokus på fleksibilitet, alle udgangspunkter kan justeres og tilpasses, hvilket betyder at man aldrig er låst til de valg, der er truffet.

Du slipper for den tekniske vedligeholdelse af elementer og moduler. Platformen er udviklet til dig, der vil have adgang til nem redigering, overblik og fuld kontrol med hjemmesidens indhold og design.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.