Uvurderlige værktøjer i denne digitale verden

Uvurderlige værktøjer i denne digitale verden

Det kan ikke være gået nogens næse forbi at vi hele tiden udvikler os, og vi er mere digitale end nogensinde. Og med udviklingen er også kommet en ’afhængighed’ af vores digitale værktøjer. Her er en liste over værktøjer som virkelig hjælper os i hverdagen, og som alle især virksomheder bør eje.

En nemmere hverdag for privatpersoner

Både som privat- og erhvervsperson findes der virkelig mange programmer som kan hjælpe en til en lettere hverdag. Og der er snart ikke grænser for hvad ens telefon eller computer ikke kan hjælpe en. Som privatperson findes der apps der hjælper dig til at blive gravid- eller ikke blive gravid, apps der hjælper dig til at nå dine mål ved hjælp af små sjove to-do lister, eller apps der hjælper dig med at omdanne dit håndskrevne papir til en pdf-fil. Der er kort sagt ikke nogen grænser for, hvad din telefon kan hjælpe dig med som privat person.

Og vi bruger også mange apps, som vi slet ikke tænker over er små apps mere men som vi mere ser som integrerede del af vores hverdag. Dette kunne f.eks. være Uret som vi bruger både til at tage tid, sætte alarmer, samt til at vågne om morgenen. Også er der selvfølgelig alle vores Sociale medier, som i 2019 kan være svære at leve uden. Men de er jo ikke helt nytteløse, det hjælper os til at holde kontakt med vores venner og familie og give dem et indblik i vores hverdag.

Nemmere at drive erhverv

Det at drive virksomhed er også blevet gjort endnu lettere, og mere overskueligt med hjælp fra diverse programmer. Og der er da også uendelig cases hvor at virksomheder som Datacon, har hjulpet virksomheder med at optimere deres it-løsninger. Og disse scenarier er der rigtig mange af, og flere og flere iværksættere satser også på at udvikle programmer der kan hjælpe virksomheder med alt fra regnskaber, og logistik, til digitalisering. Og dette er helt klart uundværlige værktøjer hvis man gerne vil arbejde på sin virksomhed, og få den til at vokse samtidig med at man gør processerne mere effektive.

Den store satsning på at vores data bliver samlet i cyberspace, har gjort at virksomhederne nemmere kan samle deres data og have adgang til det fra alle steder i verdenen med internet. Men selvfølgelig også at vi er blevet mere afhængige af vores telefoner, og computere og troligt bringer disse ting med os alle steder hen så vi altid har mulighed for at arbejde, selv fra ferier eller fridage. Derfor kan man også altid regne med at der er nogen online, der kan finde data eller andet relevant frem på virksomheden.

Devices

Der er ingen tvivl om at vi i dag har langt flere devices end vi tidligere har haft, og den store afhængighed har givet kronede dage folk der arbejder med telerepair. For vi er blevet så afhængige af vores telefoner, og computere at vi nærmest føler at hele vores liv ligger på vores forskellige devices som vores smartphone, ipad, eller computer. Og jo mere vi integrerer vores telefoner i vores hverdag, jo mere uundværlige er den også blevet. Og det kan være svært som moderne dansker at undvære vores telefon i mere end et par timer.

Derfor passer vi også godt på dem, og sørger for at sende den til reparation hvis den fejler noget, på samme måde som vi ville tage vores børn eller os selv til lægen hvis vi følte os syge. Men det er ikke desto mindre et af de steder hvor vi har samlet alt, der er med til at hjælpe os og holde styr på den travle hverdag.

Sikkerhedssystemer

I takt med at flere og flere har vigtige ting  liggende på deres telefon og computer, både til privat mens også til virksomhedsbrug beskytter vi det nu også mere. Det gøres ved hjælp af diverse firewalls, og virusprogrammer til vores computer og telefon så de ikke bliver ’syge’.

Men også vores hjem bliver mere sikret med nyt alarmsystem, overvågningskamera, og andre it løsninger der kan hjælpe os til at passe på ikke blot os selv, men også vores elektronik hvor vi har så meget information liggende og som vi helst ikke vil miste.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.