USB hub og oplader i én

USB hub og oplader i én

Når jeg sidder ved min bærbare computer, oplever jeg en sjælden gang, at jeg mangler en USB indgang. De små bærbare kære tingester har tendens til at minimere alt, der kan minimeres, og dette gælder blandt andet antallet af USB indgange. Det er ikke et stort problem for mig, men det er det måske for andre.

Det er jo ikke ualmindeligt at musen skal kobles til via USB. Det samme gør sig måske gældende med en ekstern harddisk, et USB stik, telefonen og det digitale kamera. Pludselig løber man tør for indgang, og så skal man økonomisere og finde ud af, hvad man mindst kan undvære i en periode.

Flere apparater via USB

Sandberg har nu skabt en smart USB hub, hvor du klarer hele affæren via dette smarte apparat. Det består sådan set blot af selve hub’en, en ledning til stikkontakten og en ledning til computeren. På nul komma fem har du hermed mulighed for at koble en stak USB apparater til computeren.

Hub’en virker til USB 1.0, 2.0 og 3.0. Der er således 4 stk 3.0 porte og 4 stk USB-A porte, og apparaturet virker til Windows og Mac. Men festen stopper ikke, for hub’en har en ganske fiks ekstra ting inkluderet.

Også opladning af din elektronik

Du kan nemlig også bruge den opladning af dine apparater. Det kunne eksempelvis være din smartphone, tablet, smartwatch eller digitale kamera. Det hele samlet ét sted uden dikkedarer og ledninger spredt i hele hytten.

Det hele foregår i rask tempo, og du kan med tænde og slukke hver enkelt port via en lille sød knap. Du køber hub’en i et pænt design pakket ind i aluminium, så den også tåler dagens lys i stuen. Måske. Jeg har ikke selv haft apparater i hænderne, men det lyder lovende det hele.

Vejledende pris er 499 kroner, og du kan læse mere på Sandbergs hjemmeside.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.