Trådløs overvågning i hjemmet

Trådløs overvågning i hjemmet

Hvad gør man, hvis man gerne vil vide hvad der foregår i ens hjem, hvis man for eksempel er på sommerferie i Vesterhavshytten eller i udlandet? Man beder en god ven om at flytte ind. Eller man beder naboerne om at kigge grundigt efter ens hus. Eller man investerer en masse penge i et alarmsystem, som et selskab tager kassen for. Eller man investerer i en lille trådløst kamera, som holder øje med hjemmet.

Sidstnævnte løsning er netop en af de små, smarte finesser ved at leve i et gadget samfund anno 2016. I dag skal der såmænd ikke så meget til, før teknologien virkelig kan hjælpe os med mange praktiske opgaver i hjemmet. Også inden for overvågning af hjemmet.

Lille, men supergodt

Vi faldt over en lille trådløs løsning, Y-cam Evo Camera. Det er et bitte kamera, som på bedste vis kan hjælpe dig til at få bedre styr på din matrikel, når du er væk hjemmefra. Bag kameraet står Y-cam Solutions, som har stor og bred erfaring med sikkerhedsudstyr til de private hjem. Virksomheden har vundet mange priser for deres hjemmekamera-løsninger.

Inden for de seneste 2 år har Y-Cam arbejdet intenst på at udnytte teknologien, så vi borgere får de mest optimale løsninger, når det handler om sikkerhed og overvågning. Det skal være nemt at sætte op og styre, det skal se godt ud og det skal kunne anskaffes til en fair pris. Det gør Y-Cam nu med deres Evo Camera.

Evo Camera er småt og beskedent i størrelse, kvaliteten er virkelig god og du får samtidig mulighed for at gemme optagelserne oppe i skyen, så du ikke skal bekymre dig om manglende plads på eksempelvis en ekstern harddisk. Kameraet virker naturligvis med henblik på at det skal integreres med din smartphone, og dette indbefatter både Android og iOs.

Sådan overvåger du hjemmet trådløst

Fremgangsmåden med at koble kameraet til er relativ simpel:

  • Du sætter kameraet til et sted i hjemmet
  • Du downloader en app til din smartphone eller tablet
  • Du konfigurerer men skal lige være klar til at app’en godt kan lukke uventet.
  • Du er klar til at holde øje med hjemmet på afstand

Kameraet sættes automatisk i gang med at optage, hvis det registrerer bevægelser i hjemmet. Du kan naturligvis både se live-optagelser, mens de sker her og nu, eller du kan logge ind i skyen og se optagelser, som kameraet har ”skudt” løbende. Optagelserne ligger godt og sikkert oppe i skyen, og du behøver altså ikke at frygte at en eventuel indbrudstyv også snupper den eksterne harddisk med sig, inden han går.

Når du køber dette overvågningskamera fra Y-Cam får du desuden gratis lagerplads oppe i skyen. Mange kameraer leverer lignende services, men her skal man tit betale ekstra for lagerpladsen oppe i skyen. Y-Cam tilbyder gratis plads til dine optagelser.

En god investering

Y-Cam er en virksomhed som måske ikke er så kendt herhjemme (endnu), men der er faktisk tale om en virksomhed som har 9 år på bagen, og som løbende udvikler deres produkter, så de kvalitetsmæssigt er i top og samtidig meget brugervenlige.

Der går ikke mange minutter før du er klar til at lade kameraet holde øje med dit hjem. Du modtager naturligvis advarsler, hvis kameraet registrerer bevægelser, og det sker døgnet rundt. Via appen på din smartphone kan du se hvad der sker her og nu, eller du kan se optagelsen på et senere tidspunkt, idet denne ligger godt gemt oppe i skyen.

Prisen for dette trådløse overvågningskamera er cirka 1.350 kroner, og du får som sagt gratis lagerplads i skyen med i prisen. Desuden medfølger en magnetisk stander eller et lille kit, som du kan montere kameraet på en væg. Kameraet fungerer via hjemmets wifi internetforbindelse. Prisen bør ikke afskrække, hvis man ønsker at holde lidt øje med hjemmet, når man er ude.

Y-Cam Evo kan købes i forskellige danske butikker, herunder Wupti.com.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.