Trådløs opladning via powerbanks

Trådløs opladning via powerbanks

Er du ofte på farten, kan det være en rigtig god ide at have lidt opladning med i inderlommen. Vi ved jo godt alle sammen, at vi er afhængige af de små smartphones, og det kan bringe koldsved frem på manges pander, hvis vidunderet er ved at løbe tør for strøm.

Her er det at vi har et opladerstik med i tasken, og så handler det ellers om at finde en stikkontakt og få ladet telefonen op. Et alternativ er en såkaldt powerbank, som du har ladet op hjemmefra. Sådan en bandit har den spændende egenskab, at man kan fylde den op med strøm, og så har du altid nødstrøm med dig i lommen.

Trådløs efter qi-standard

De fleste powerbanks er nemme at forbinde til din telefon via et USB stik. Nu er Sandberg ude med to nye produkter, hvor du lader din telefon op trådløst – hvis altså at telefonen magter denne opgave. Den trådløse opladning understøtter trådløs opladning efter Qi-standarden.

Og hvordan fungere sådan et apparat så? Jo, du lader banken op, og når du så har brug for lidt ekstra strøm, klapper du banken op på telefonens bagside. Så klarer de to skikkelser affæren, uden at du behøver at blande dig yderligere.

Under 300 kroner for storebror

Du lader de nye powerbanks op via USB stikket, som du også bruger når mobilos skal lades op. Når du så bruger den trådløse oplader, anvender du sugekopperne på powerbanken. Dermed er der dømt næsten-magnetisme, og telefonen bliver anelse tykkere. Men ingen generende kabler. Har du en ældre mobil eller fx et digitalkamera, som skal lades op med kabel, så kan det også lade sig gøre.

De nye powerbanks fås i to versioner: en stor (10.000 mAh) og en mindre (10.000 mAh). Priserne siger 199 kroner for lillebror, mens storebror koster 299 kroner. Storebror med 10.000 mAh har lidt ekstra tilslutninger og dobbelt effekt på den trådløse opladning.

Powerbank 5000 Wireless 5W

Powerbank 10000 Wireless 10W

https://sandberg.it/da-dk/categories/mobility/portable-batteries

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.