Tintin på spil til din smartphone

Tintin på spil til din smartphone

Verdens allerbedste og dygtigste journalist er nu klar til at indtage din smartphone. Det sker nemlig i spillet Tintin Match, som altså har den gode Tintin i hovedrollen. Dermed er der lagt op til et særdeles dejligt gensyn med Tintin, som i min optik måske er det bedste tegneserieminde fra min barndom i Ullerslev.

Tintin Match er et spil til Android og iOs, og bag spillet står de danske udviklere fra 5th Planet Games. De har i samarbejde med Moulinsart skabt et hæsblæsende spil, hvor den gode Tintin bliver sat på hårde prøver og udfordringer.

Gåder driver dig videre – måske

Tintin Match er et historiedrevet spil, hvor du gennem farverige gåder og opgaver sammensætter Tintins univers. På din vej som den berømte journalist vil du komme igennem massevis af udfordringer som du skal løse for at komme videre i spillet. Undervejs møder du naturligvis mange af de kendte skikkelser fra Tintins verden.

Det betyder blandt andet glædelige gensyn med Tintins lille terrier, Terry, Dupond & Dupont, Kaptajn Haddock og professor Tournesol. Det hele foregår i en 3D-agtig verden, og du skal altså hjælpe den gode Tintin med at få løst mysterierne.

Gratis spil til din smartphone

Personligt har jeg altid været vild med adventurespil. Min debut fandt sted med spil som Larry Laffer og Indiana Jones, og det har altid foregået på computeren. At spille adventurespil på min smartphone har aldrig tiltalt mig, så jeg tvivler på at jeg får lagt dette Tintin spil på min Android smartphone.

Men jeg regner med at gøre forsøget. Spillet egner sig til spillere over 9 år, så der består jeg prøven. Desuden er spillet gratis og relseases den 31. august 2020.

www.5thplanetgames.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.