Strøm med på turen

Strøm med på turen

Vi, som bruger smartphone, kender ganske udmærket til det dilemma, der opstår, når vi er på tur, og vi langsomt kan se at batteriniveauet på vores gadget er faldende. Det er uden tvivl en af de mest stressende ting i småtingsafdelingen at konstatere, at det snart er slut med at tjekke Facebook, mails og sms’er på grund af manglende strøm.

Mange forsøger at gøre noget ved det. Producenterne påstår løbende, at de nu har opfundet den dybe tallerken, hvor deres smartphones er blevet så batteri-optimerede at de kan holde i over 2 døgn. Andre påstår at de har optimeret ydelsen i diverse apps, så batteriet holder længere på en opladning.

Og så er der producenter, der propper større batterier i telefonerne, så de holder til lidt mere. Desværre æder moderne telefoners relativt store skærme en del af strømmen, så hvis du er ude på at ville spare en smule på strømmen, får du her et par gode råd:

Skru ned for lyset

Der er ikke altid behov for at have det skarpeste lys på skærmen, så du kan med fordel skrue ned for lysstyrken på skærmen.

Slå Bluetooth fra

Mange smartphones har pr definition slået Bluetooth til. Hvis du ikke anvender Bluettoth til noget, så slå det fra.

Sluk data

Er du helt i knæ, kan du vælge at slå data fra og så manuelt slå data til, når du får brug for det.

Sultne apps

Mange apps lokker med at servere spændende notifikationer for dig, når der er nyt. Denne synkronisering koster data og strøm. Overvej at optimere dine notifikationer.

Brug en powerbank

Hvis du ønsker en gardering imod at løbe ind i batteriproblemer, kan du overveje at købe en såkaldt powerbank. Sådan en gadget er et transportabelt batteri, som kan lade dine gadgets op via USB. Sandberg lancerer i disse dage en ny powerbank, der hedder Excellence PowerBank 3000.

Den koster 200 kroner, og ladekablerne i strømbanken er integreret i apparatet. 8 mm tyk og nydeligt design med slanke, runde linjer og fire blå LED lamper, der viser hvor meget strøm, der er tilbage i banditten.

Med Excellence Powerbank 3000 har du altså strøm i inderlommen, hvis du eller en god ven løber tør.

www.sandberg.it

Læs også

1 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.