Strøm på farten med powerbank

Strøm på farten med powerbank

Sommeren kalder på os og diverse feriekufferter er muligvis allerede pakket. Vi er parate til at holde ferien under hjemlige himmelstrøg på grund af coronaen, og en af de ting som de fleste af os skal huske at putter i tasken er opladerstikket til diverse elektroniske apparater.

Det gælder for eksempel vores elskede smartphone, som de færreste efterhånden kan undvære. Der er konstant behov for at tjekke mails, beskeder og diverse opslag på de sociale medier. Fear Of Missing Out huserer i manges bevidsthed, så det handler altså om at have strøm på telefonen, så man ikke går glip af vigtige ting og sager.

Nu er det altså bare ikke altid at man har en stikkontakt ved hånden. Jo jo, man lader jo apparatet op om natten, så den er fuldt opladet, når man står op. Men det kan jo godt være at telefonen har svært ved at holde strøm en hel dag. Derfor kan det være ganske praktisk at have strøm med i inderlommen. Det kan man have ved at investere lidt håndører i en såkaldt powerbank.

Opladning via solens stråler

En powerbank er et batteri som du for eksempel kan bruge, hvis du skal have ekstra juice på telefonen. Powerbanken lades op som et genopladeligt batteri, og så kan du dermed bruge powerbanken, hvis telefonen skal have fyldt ekstra strøm på. De fleste powerbanks lades op i stikkontakten, så de dermed har lagret energi. Men man kan også købe powerbanks, som kan lades op direkte via solens naturlige stråler.

Sådan et apparat har Sandberg netop lanceret. Der er tale om deres Urban Solar Powerbank 10000, der er udstyret med amerikanske solceller. Det betyder at du kan hælde ekstra energi i powerbanken ved at placere den i solen. Via denne miljøvenlige løsning kan du altså lade din smartphone, ghettoblaster eller kamera op, mens du er på farten.

Sandbergs nye powerbank klarer de fleste apparater. Den er udstyret med 2 stærke USB 3.0 udgange med hurtig opladning (quick charge), og så kan du også lade dit elektroniske gadget op, hvis den er afhængig af USB C, som min Pixel 3A telefon blandt andet har brug for. Den er pakket ind i et stærkt metalkabinet, og hvis du ikke lader banken op via sollys, kan det gøres med et USB stik: Micro-USB eller USB C.

Prisen for Urban Solar Powerbank 10000 ligger på cirka 450 kroner.

https://sandberg.world/da-dk/product/urban-solar-powerbank-10000

(testmateriale stillet til rådighed af Sandberg)

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.