Stærkt headset fra Jabra

Stærkt headset fra Jabra

Kære læser. Jeg er udfordret i denne tid. På mit arbejde forstås. Jeg sidder i et åbent kontorfællesskab med 3 andre små virksomheder. Det går faktisk helt perfekt. Der er plads til hyggesnak, grin og dårlige jokes, men der er også enighed om, at vi respekterer hinandens arbejdsrytme.

Det betyder at vi hver især respekterer ro og fred. Dog kommer vi ikke udenom, at der kan opstå uro på kontoret, der gør at vi gerne vil kapsle os ind i os selv. Her er et godt headset helt uundværligt. Især i denne tid, hvor hele bygningen, som vi sidder i, er ude i en megastor renovering. I stedet for 4 etager med erhvervslokaler, skal der nu etableres 2 lejligheder på hver etage.

Derfor rumsterer hele bygningen i øjeblikket. Slagboremaskiner, mukkerter og andre hårdtslående værktøjer er bragt i spil. Det betyder at vi på 5. sal må forsøge at få en arbejdsdag til at fungere. Det kan være ganske udfordrende i øjeblikket, særligt hvis det også skal ske, mens der er stor aktivitet på fælleskontoret.

Jabra Evolve2 65 – headset på hovedet

Derfor var det med stor spænding, at jeg pakkede det helt nye headset fra Jabra ud. Det hedder Evolve2 65, og her er der tale om et af de lækre headsets som man tager på hovedet. Ikke noget med at proppe små tingester ind i ørerne. Det er jeg nemlig ikke særligt god til i det lange løb. Så Jabra Evolve2 65 er lige et headset skabt til mig.

Og lad det være sagt med det samme: når jeg tager dette headset på hovedet, mærker jeg straks en ro omkring mig. Selv om der snakkes i krogene på fælleskontoret, er man i stand til at isolere sig selv og dermed koncentrere sig om arbejdsopgaver eller telefonsamtaler. Så sent som i dag, hvor jeg havde en opgave med en hjemmeside, der drillede, hjalp det gevaldigt at tage headset på hovedet og lytte til stille musik i stedet for lettere højrøstede mandfolk.

Og Jabra Evolve2 65 er virkelig et supergodt headset, som jeg anbefaler på det varmeste. Det er relativt let, behageligt at have på hovedet – også længere tid ad gangen – og er tilpas varmt at bære. Der er naturligvis tale om Bluetooth, som du kobler til din smartphone. Den medfølgende USB adapter gør, at du snildt kan koble headsettet til din computer. Dermed kan headsettet også med fordel bruges til onlinemøder på eksempelvis Teams, Zoom eller Google Meet.

Fremragende lydkvalitet til samtaler og musik

Kort beskrevet er Jabra Evolve2 65 et headset, som altså kobles til din telefon via Bluetooth. Det betyder også at du har bevægelsesfrihed, hvis du lige skal have tanket kaffekoppen op. Og kvaliteten i headsettet er fremragende. Både når du har telefonsamtaler, og hvis du lytter til musik.

Via en specieludviklet Jabra-app kan du få større kontrol over headsettet, og dette inkluderer lydkvalitet, hvor højt du ønsker at høre din egen stemme og meget mere. Desuden gør det opgaven med at opdatere headsettets firmware ekstremt let. Desuden udvikler Jabra konstant nye funktioner til deres produkter, så disse nye tiltag får du automatisk oven i hatten via appen.

Headsettet har naturligvis ANC, som betyder at du let udelukker al støj omkring dig. Desuden indeholder Jabra Evolve2 65 hele tre mikrofoner, så der altid er fokus på din stemme under samtaler. Udenomssnak sies så at sige fra.

Røde lamper: du er optaget

Når telefonen ringer, og du sætter headsettet på hovedet, lyser røde lamper automtatisk op på headsettets 2 ørekopper. Dermed ved dine omgivelser at du er optaget, og du slipper derved for utilsigtede afbrydelser fra kolleger og kontorfæller. Og du kan roligt snakke løs, idet headsettet holder op til 37 timers batteritid på en opladning.

En praktisk ladestander, der for eksempel kobles til din computer via USB gør det ukompliceret at lade Jabra Evolvve2 65 op. Man skal lige vænne sig til at ramme ladestanderen helt korrekt, men det er hurtigt indøvet. Den bøjelige mikrofonarm er nem at slå ind til ørerne, og det er i øvrigt også en nem måde at mute mikrofonen på.

Headsettets få knapper gør det overskueligt at styre headsettet, men det kræver lidt tilvænning at finde ud af de enkelte knappers muligheder og funktioner. Og så til prisen: Jabra Evolve2 65 koster 1.852 kroner, hvis du ønsker en ladestander med. Hvis du kan undvære denne stander, får du headsettet for 1.555 kroner, hvilket er en fornuftig pris for et stærkt headset.

Thumbs up

Jeg har anvendt headsettet i et par uger nu, og livet på fælleskontoret er blevet betydeligt lettere og mere roligt. Jeg behøver ikke længere at gå ind i et tilstødende lokale, hvis en kunde ringer. Selv om der er god snak på kontoret eller musikken spiller lidt højt, er det behageligt at føre samtaler hvor det er nemt at høre kunden, og kunden kan nemt høre mig uden støjen omkring.

Thumbs up til Jabra Evolve2 65 herfra.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.