Speakerphone fra Sandberg

Speakerphone fra Sandberg

Så er der et relativt nyt navneord på overskriften i dag: speakerphone. Speaker betyder højttaler. Phone betyder telefon. Hmm… Altså en telefonhøjttaler. Fra Sandberg. Hvad er det for en størrelse? Jo, i disse tider, hvor coronaen hærger, er det efterhånden blevet en vane, at diverse møder holdes online. Hvis man sidder foran skærmen og holder møde med andre, har man ofte et headset på. Men hvad nu, hvis man er flere i lokalet, som skal deltage?

Jo, så køber man en speakerphone fra Sandberg. De lancerer en model til 1199 kroner, og de kalder modellen for Bluetooth Speakerphone Pro. Her får du både mikrofon og højttaler i én, så når du placerer den midt på bordet, kan alle i lokalet både lytte og tale med folkene i den anden ende. Selv om den optager lyd i en diameter på 3 meter, er det kun tale, der kommer med. Det sørger det indbyggede støjfilter for. Systemet er også udstyret med echo-cancellation, som sørger for at dem i den anden ende ikke hører sig selv optaget i mikrofonen.

Du kan bruge denne speakerphone trådløst og kablet. Det er helt op til dig, og det indbyggede genopladelige batteri sørger for, at du ikke nødvendigvis skal bøvle med stik og stikkontakter. Og apropos stik: der er en USB dongle inkluderet i pakken, så du er sikker på at kunne få en god forbindelse til din computer uden kabel. Donglen genkendes af computeren som et USB-headset, så der ikke er besvær med opsætning af Bluetooth på computeren. Jeg har ikke selv prøvet, men den skulle være god nok.

Se og køb på Sandbergs hjemmeside

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.