Spar penge på næste bilkøb

Spar penge på næste bilkøb

For folk, som kigger efter ny eller anden bil, går turen oftest til den lokale automobilpusher, hvor man slendrer rundt en søndag eftermiddag og kigger ind af bilernes forrude. Man kaster et blik på skiltet i bilens frontrude, og man får måske oven i købet lyst til at sparke til venstre fordæk.

Hvis man falder på halen over bilen, kommer en emsig sælger spurtende ud med nøglerne i hånden. ”Vil I ikke have en tur”? Og så er risikoen for at I sidder i saksen til stede. Et nyt dansk site postulerer at vi snyder os selv for mange tusinde kroner, når vi køber bilen hos en fysisk bilforhandler. Sitet påstår at du og jeg kan spare op til 20 procent ved at købe bilen online.

Rabatten er forhandlet hjem til dig

Sitet hedder Autooffer, og en af småkagerne ved det koncept er at hvis du køber din næste bil igennem Autooffer, leverer de bilen til din bopæl kvit og frit. Autooffer er endnu en prissammenlingningsportal hvor du får et overblik over landets nye biler og hvad de koster – med rabatter.

– Vi vil ændre måden, som danskerne køber bil på. Ved at købe online, kan du finde præcist den nye bil, der dækker dit behov, og i langt de fleste tilfælde til en meget lavere pris. AutoOffer har allerede forhandlet rabatterne, og derfor slipper du for at forhandle priser med bilsælgeren, som de fleste overhovedet ikke er klædt godt nok på til, siger Søren Malmskov, der er grundlægger og chef i AutoOffer.

Anmeldelser og gode råd

Autooffer hjælper dig på vej til en bedre handel. De forhandler en rabat hjem til dig, og så får du lidt rådgivning om finansiering samt tips til hvordan du får maks udbytte af din gamle bil. På sitet får du også mulighed for at skrive anmeldelser og give dine gode råd videre til andre bilkøbere.

Autooffer blev skabt i 2013 af Søren Malmskov. Han ønsker større gennemskuelighed ved bilkøb, og derfor stiftede han Autooffer, som har fået tilført gode danske kroner af forskellige investorer. Tja, hvem ved: måske kigger jeg ind forbi Autooffer, når min elskede Skoda Octavia en dag skal skiftes ud.

www.autooffer.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.