Sony højttaler i nakken

Sony højttaler i nakken

Sony præsenterer en ny trådløs højttaler med nakkebøjle. Den har fået modelnavn SRS-NS7, samt den medfølgende trådløse sender, WLA-NS7, der tilbyder en personlig lytteoplevelse uden at andre bliver forstyrret af lyden fra bøjlen. Det skule efter sigende være verdens første højttaler med nakkebøjle, hvilket kort forklaret betyder at du tager højttaleren over nakken, hvorefter du connecter til fjernsyn eller smartphone. Så skulle der være lyd igennem.

Udover at understøtte Dolby Atmos®-indhold på dit fjernsyn, understøtter SRS-NS7 også 360 Reality Audio, når højttaleren er forbundet med dinsmartphone. På den måde kan du få en lydoplevelse, som var du næsten til livekoncert. Det er ikke alle musiktjenester der tilbyder denne 360 Reality Audio, men du kan starte med Deezer, nugs.net og TIDAL. Spotify er endnu ikke med på den bølge så vidt vides.

Også til telefonsamtaler

Nu har jeg ikke selv haft sådan en bøjle på nakken, men det ser meget behageligt ud, og det ligner en virkelig god erstatning eller som et smart alternativ til de hørebøffer eller in-ear phones, der kan købes på markedet. Den opadvendte højttaler sørger for, at lyden kommer direkte til dig uden at forstyrre andre.

Batterimæssigt burde nakkebøjlen fra Sony holde til 12 timers strøm og op til 5 timers forbrug for maks volumen. En lynopladning på 10 minutter forlænger batteriets levetid på op til 60 minutter. Nakkebøjlen kan også bruges på kontoret, idet du kan bruge banditten til håndfri opkald. Når du modtager et opkald, skal du blot klikke på afspil/opkald-knappen på den venstre side af nakkebøjlen for at besvare det. Når opkaldet er slut, vil musikken automatisk spille videre. Hvis du altså lytter til musik …

Pris og tilgængelighed

SRS-NS7 bliver tilgængelig fra november 2021 til en vejledende udsalgspris på 2400 kr.
WLA-NS7 bliver tilgængelig fra november 2021 til en vejledende udsalgspris på 500 kr.

Læs mere hos Sony

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.