Smartphone fra Huawei og Porsche

Smartphone fra Huawei og Porsche

I min lomme ligger en Nexus 6P smartphone. Det er kinesiske Huawei, som har produceret denne smartphone, og hidtil har Huawei produceret smartphones til relativt overkommelige priser. Det er imidlertid ikke tilfældet med deres nye smartphone, som er produceret i samarbejde med Porsche.

Porsche arbejder jo helst med biler, så det kan lyde som et skørt eksperiment, at disse 2 virksomheder er gået sammen om at skabe en laber smartphone. Men det gør de altså, og fundamentet for denne smartphone er Huaweis roste smartphone, Mate 9.

Batteri holder i 2 dage – måske

Resultatet hedder Porsche Design Huawei Mate 9, som nu bliver lanceret i Danmark. Du skal lige læse lidt mere, inden du får prisen for telefonen, men jeg kan godt røbe at Nokia 3310 er en anelse billigere i anskaffelse. Men hvorfor egentlig en smartphone fra Huawei og Porsche i fællesskab?

– Huawei deler vores vision om at skabe innovation og et funktionelt design i verdensklasse. Derfor er vi også rigtig glade for at gå sammen med Huawei om at tilbyde personer med fart på hverdagen en smartphone, der med Porsches signaturdesign er lige så fantastisk at have i hånden, som den er at bruge, siger Dr. Jan Becker, COO og talsperson for the Management Board hos Porsche Design Group.

Telefonen får et batteri, som skulle kunne holde til mange timers brug, og så bliver det nemt at kunne skifte imellem 2 SIM-kort, så du kan bruge telefonen til arbejde og privat virksomhed. Processor i telefonen bliver en Kirin 960 chipset, verdens kraftigste smartphoneprocessor ifølge test-virksomheden Geekbench.

Kamera fra Leica

Kameraet i telefonen er i øvrigt med indblanding fra et tredje anerkendt firma i verden. Det er nemlig ingen ringere end Leica, som stiller teknologi til rådighed dér. Dermed får blandt andre Sony god konkurrence på dette punkt.

Og så til prisen. Den nye luksustelefon Porsche Design Huawei Mate 9 vil blive solgt i limited edition i Danmark. Den vejledende udsalgspris ligger på knapt 11.000 gode danske kroner, og du kan købe den online hos Elgiganten.

Lige nogle hurtige facts om Porsche Design Huawei Mate 9:

  • Telefonen kan ifølge en pressemeddelelse holde strøm i op til 2 dage ved normalt brug, hvad det så end er.
  • Med et anden-generations Leica dual-lens kamera med hybrid zoom og 12 megapixel RGB-sensor samt en 20 megapixel monokrom sensor, kan du være sikker på, at du får smukke billeder med hjem fra hele verden.

Se mere hos Porsche

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.