Sådan tjener du penge på nettet

Sådan tjener du penge på nettet

Mandag morgen faldt jeg over et indlæg på Mydomaine.com, som velvilligt berettede om måder at tjene penge på nettet på. Jeg ved af erfaring, at mange mennesker gerne vil tjene lidt ekstra håndører, så jeg tænkte: – Hvorfor ikke give nogle ideer videre – måske kan nogen have glæde af dem.

Det er så dér, hvor vi er nu: jeg giver nogle af ideerne videre til dig, og du kan så læse hele indlægget sønder og sammen, hvis du vil have alle fiduserne med. Forfatteren har delt ideerne op i kategorier, forstået på den måde at du bør se på hvor lang tid du har, når du går i gang med at tjene penge på nettet: har du en time, har du en dag, er du kreativ, er du iværksættende og så videre.

Lad os komme i gang. Vi lægger ud med ideer, hvis du vil skaffe hurtige penge på en time, og bemærk at du på Mydomaine får en række gode links til ideerne, så du derved kommer i gang på relevante tjenester.

Tjen penge på en time

Sælg dine fotos. Der er masser af steder på nettet, hvor du kan uploade dine fotos og derved tjene penge, hvis andre ønsker at bruge dem.

Arbejd som oversætter. Der er tjenester på nettet, hvor du kan melde dig som frivillig oversætter. Så kan du sidde derhjemme og oversætte og tjene penge samtidigt.

Sælg dine data. I disse anti-Facebooktider er det måske et kontroversielt emne, men mange firmaer vil gerne købe dine informationer.

Sælg dine kreative evner på Fiverr. Fiverr er en tjeneste hvor man som udgangspunkt sælger sig selv for 5 dollars gange en takst du selv sætter.

Tjen penge på en dag

Bliv medlem af fokusgrupper. De findes på nettet, hvor du tilmelder dig og bliver en del af en fokusgruppe, der besvarer på forskellige spørgsmål.

Del din bil. Du kan for eksempel udleje din bil eller tage ekstra passagerer med næste gang du skal til eller fra storbyen. Der skal nok være folk, der ønsker at køre med og lægge en skilling for det.

Babysitting. På nettet finder du snildt tjenester der efterlyser babysittere, så hvis du kan tåle bleskift og gylp, er det en mulighed.

Gør rent. Meld dig som rengøringsmand og gør rent i folks hjem. I Danmark har vi blandt andet Happy Helper.

Hvis du er kreativ

Opret en blog og skriv om dine passioner. Sæt affiliate aftaler i gang og overvej at integrere Google annoncer via AdSense.

Er du ghostwriter? Hvis du har evner udi at formulere dig på skrift, kan du tilbyde dig som ghostwriter og skrive andre menneskers historier og biografier.’

Opret en station på YouTube. YouTube er den helt store sort, så hvorfor ikke score dollars på intelligente videoklip?

Desuden får du ideer til hvordan du for eksempel tjener penge på at udleje din bolig, hvordan du sælger det tøj du alligevel ikke bruger længere, hvordan du sælger ting, som du har dubletter af, hvordan du scorer kroner på online kurser og meget mere.

Alt skal tages med en gran salt – også smarte ideer til at tjene hurtige penge på nettet.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.