Sådan sparer du nemt penge på ferien

Sådan sparer du nemt penge på ferien

Januar er perioden, hvor vi danskere begynder at tænke på sommerferien. Der drømmes feriedrømme, læses i rejsemagasiner og guidebøger, og så tjekkes der priser på rejser.

Hvor rejsedrømmene giver et dejligt smil på læben, og hvor gennemkigningen af glitrede feriemagasiner giver en skøn fornemmelse i maven, så kan pristjekket være en træls og irriterende opgave.

Uanset om du er på udkig efter en flybillet og et hotelophold til en storbyferie eller en dejlig afslappende charterferie, så findes der adskillige hjemmesider, der skal tjekket, før du finder den billigste og bedste rejse.

Derfor kan opgaven med at finde den næste ferie blive til en stressende og irriterende oplevelse.

Heldigvis er den en løsning

Løsningen på problemet er at bruge en såkaldt rejsesøgemaskine. Rejsesøgemaskiner er hjemmesider, der gennemsøger rejsemarkedet for dig og på den måde hjælper dig med at finde den billigste rejse.

Typisk fungerer rejsesøgemaskinerne ved, at de sender små robotter ud på internettet, og tjekker prisen hos hundredvis af rejsebureauer og flyselskaber og på den måde gør dit arbejde meget lettere.

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde en søgeformular, og så får du returneret rejser fra søgemaskinen, som passer præcist til dine ønsker.

Få hjælp til at overvåge priserne på rejser

Rejsesøgemaskinen travelmarket.dk har et bredt udbud af rejser og søger både på flybilletter, hoteller fly+hotel og charterrejser og er derfor et godt sted at starte.

Når du bruger en rejsesøgemaskine, er det en god idé at oprette en eller flere agenter til at overvåge priserne for dig. Med en prisagent får du en daglig mail med den opdaterede pris på din rejse, og du kan købe, når priser passer dig. Husk dog på, at rejsepriser ikke nødvendig falder – rejser kan også stige i pris, hvis du venter med at købe.

Andre gode spareråd
Selvom du bruger en rejsesøgemaskine, er det ikke sikkert, at du finder de billigste rejser. Hos Travelmarket er vi mange rejseeksperter, som kender til branchen særdeles godt. Og vi har en del gode fif, som du kan følge.

Der er en god idé at læse rejseblogs – på nogle blogs kan du både finde rejseinspiration og gode råd om at finde billige rejser. Et godt eksempel på et blogindlæg, der gør dette, er dette indlæg om all inclusive ferie på Travelmarkets blog.

En anden god idé er at spørge andre rejsende til råds. En gruppe rejsende, som altid har fokus på at rejse billigt, er rygsæksrejsende. De rygsæksrejsendes primære mødested på nettet er hjemmesiden Backpacker Planet, hvor de udveksler gode råd i forummet om backpackerrejser.

God fornøjelse med din jagt på året sommerferie.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.