Sådan gør du din browsere hurtigere til onlinespil

Sådan gør du din browsere hurtigere til onlinespil

Nyder du at spille et af de mange sjove spil, der kan findes på nettet? Er du træt af, at din browser af og til ikke er helt hurtig nok til de spil, du spiller? Så læs med her på Nettips, hvor du får nogle tips til hvordan du gør dit spil mere ”smooth” og problemfrit!

1) Luk unødvendige programmer

Alle de programmer du har åbne på din computer tager en del af dens fokus. Hvis du ønsker at dit computerspil skal gå hurtigst muligt, er det derfor en god idé at lukke programmer, du alligevel ikke bruger. Hvis du har både det ene og det andet til at køre i baggrunden, bliver det svært for din browser at køre særlig hurtigt! Du skal selvfølgelig ikke lukke programmer, du faktisk bruger, men hvis Word bare står åbent i baggrunden uden grund, kan du lige så godt lukke det!

2) Brug den bedste browser, du kan

Når du køber en computer eller smartphone, kommer den med en standardbrowser installeret. Det er imidlertid sjældent, at denne browser er den bedste eller hurtigste, du kan få! Ved at installere en hurtigere browser, kan du få en bedre spiloplevelse online.

3) Slet dokumenter og billeder

Nu står der godt nok ”slet”, men det er heldigvis ikke nødvendigt at være helt så dramatisk. Du skal naturligvis ikke fuldkommen slette billederne fra sidste års sommerferie for bedre at kunne spille online, men hvis du sletter dem fra din computer, vil du helt sikkert opleve en mærkbar forskel! Du kan flytte billeder og dokumenter til for eksempel dropboks, hvorved de ikke længere fylder på din enhed, men i stedet ligger og svæver rundt ”oppe i skyen”.

4) Spil i en app

Hvis du har mange problemer med din browser, når du spiller online, kan du overveje at spille i en app i stedet. Mange spillesteder har udviklet en applikation til smartphones, hvor du kan spille alle de samme spil, som i din browser på din computer. Det er nogle gange hurtigere og mere problemfrit, så det er bestemt en overvejelse værd! Du skal dog være opmærksom på at slå dataroaming fra, hvis du er i udlandet for at undgå en kæmpe mobilregning!

5) Udlicitér opgaverne

Hvis du har både spilleside, Facebook, mail og en eller anden Googlesøgning åben på samme tid i din browser, kan den sandsynligvis godt blive langsommere. Derfor er det en god idé at sprede opgaverne ud! Brug for eksempel et mail program til Windows 10 og Facebooks app på telefonen i stedet – på den måde skal browseren ikke klare helt så meget, og så går dit spil mere problemfrit, når du udfolder dig i et sjovt onlinespil eller spiller Black Jack og Poker på det bedste netcasino!

Læs også

4 Comments

 1. krummedige

  Endnu en “skjult” reklame for betting ! eller online låne hajer.
  Du har solgt dig selv for penge. Skam dig Allan…

  Reply
 2. Allan Bojsen

  Har I set reklamen for ReImage for nyligt? Jeg har nemlig forsøgt at blokere for netop denne reklame.

  Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.