Sådan får du råd til mere med et kviklån

Sådan får du råd til mere med et kviklån

Går du også og drømmer om, at gøre dine vildeste drømme til virkeligheden, men er økonomien knap? Der skal selvfølgelig også være råd til dagligdagens must haves som regninger, husleje og mad, men hvis du gerne vil forkæle dig selv eller en du holder af, kan du tage et kviklån. Et kviklån er, som navnet antyder, et lån der hurtigt kommer ind på kontoen og dermed er til din rådighed.

Du behøver altså ikke gå gennem en langvarig og trættende proces, for at få dit lån godkendt af banken, for et kviklån kan du nemlig tage udenom de sædvanlige finansielle instanser. Det betyder også, at du sædvanligvis ikke behøver stille en økonomisk sikkerhed på vegne af dig selv.

Normalt når du låner penge, skal du kunne bevise over for udlåneren, at din økonomi er sund. Samme krav er der ikke ved størstedelen af udbyderne af kviklån og det er derfor tilgængeligt for langt de fleste mennesker. Kviklån skiller sig desuden ud på den måde, at der er en kortere løbetid.

Det betyder, at du skal betale pengene tilbage i løbet af en kort periode. Derfor er det også en god idé ikke at foretage store lån, hvis du planlægger at låne penge med et kviklån, da tilbagebetalingen derfor hurtigt kan blive en uoverskuelig affære. Afdragstiden på et kviklån er typisk mellem 12 til 36 måneder, men der findes udbydere med en længere tilbagebetalingsperiode.

Sådan tager du et kviklån

Når du har besluttet dig for, at det rigtige for dig er at låne penge gennem et kviklån, er det en relativ simpel proces du skal gennemgå fra beslutningen er taget og til pengene er tilgængelige på din bankkonto. Du kan her se mulighederne inden for kvik lån. Først og fremmest skal du gøre dig klar over, hvor mange penge du gerne vil låne.

Beløbet varierer alt efter om det er fordi du gerne vil købe en ny sofa, have lidt ekstra til julegaverne eller står og vil bestille en jordomrejse. Vær realistisk i dit lån og vær realistisk i din tilbagebetaling. Du kan tage kviklån helt op mod 400.000 kroner, men det er mest normalt at indfri lån af et lavere beløb.

Med det rette beløb, kan du nu ansøge hos forskellige former for udlånere. Der findes en del på markedet, så det er en god idé at sammenligne, inden du beslutter dig. Kig eksempelvis efter, hvor meget du kan låne og hvor lang tid tilbagebetalingen er på. Noget, som mange lånere af kviklån overser, er, at der ofte er en meget høj rente. Jo længere tid du venter med at tilbagebetale, desto mere kommer du til at betale. Når du endeligt har valgt en udlåner, kan du søge.

Krav for at kunne optage et kviklån

Som nævnt tidligere, er der ikke særligt mange krav, når du gerne vil tage et kviklån. Du skal dog oftest oplyse dit CPR-nummer, fulde navn, adresse og kontaktoplysninger foruden beløbet, du ønsker at låne. De fleste låneinstitutter kræver nemlig, at du er over 18 og er i fast arbejde, ligesom du heller ej må være registreret i RKI som dårlig betaler. Det er deres eneste måde, at gardere sig selv mod dårlige betaler, idet du med kviklån som nævnt ikke skal stille en økonomisk sikkerhed for dig selv.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.