Robust smartphone: Cat S61

Robust smartphone: Cat S61

For folk som går og smider deres smartphone her, der og allevegne, er den nye smartphone fra Cat, Cat S61, muligvis det rette valg næste gang telefonen skal udskiftes. Cat S61 er nemlig sådan en smartphone, som holder til lidt af hvert uden at gå i stykker – og hvordan så det?

Jo, Cat S61 er en rigtig arbejdstelefon, som henvender sig til håndværkere og arbejdsfolk, som har fysiske udfoldelser dagen lang. Vi kender vist alle sammen til den følelse af at tabe en telefon ud af hånden, bedst som vi tænker at det ikke lader sig gøre. Et kort øjebliks uopmærksomhed kan koste en irriterende skade på telefonen.

Infrarødt kamera og temperaturmåling

Cat S61 er udstyret med en 5,2 tommers FHD-skærm, som er beskyttet af Gorilla Glass 5. Denne smartphone er oplagt til udendørs brug, idet den er støvtæt, vandtæt ned til 3 meters dybde i en time og beskyttet mod højtrykvandstråler samt vandstråler i høje temperaturer. Du kan endvidere ”tabe” telefonen gentagne gange fra 1,8 meters højde ned på betongulv, uden at den tager alvorlig skade af uheldet.

Ud over at det er en telefon, som kan bruges til opkald, beskeder og diverse gøremål á la smartphone 2018, er Cat S61 udstyret med et infrarødt kamera, som giver bedre billedkontraster, temperaturmåling på helt op til 400 grader og forbedret billedopløsning ved hjælp af en såkaldt FLIRs MSX-teknologi, som jeg intet kender til.

Men dermed kan du finde motorfejl, monitorering af asfalt og andre opgaver, som højtemperaturmålinger kan løse. Med denne smartphone kan du også opdage varmeudslip omkring vinduer og døre, fugt, dårlig isolering, overophedede elektriske apparater eller overbelastede strømsystemer. Desuden kan man se i mørke eller gennem tåge og røg med infrarødkameraet. Telefonen er desuden udstyret med en sensor, som kan måle indeklima.

Afstandsmåling ved hjælp af fotos

Har du behov for at kende til en bestemt afstand mellem eksempelvis to vægge, klarer Cat S61 også dette. Den kan nemlig klare afstandsmålinger på op til 8 meter ved hjælp af laserteknologi. Og alt klares via et fotografi, som du tager med telefonens 16 megapixel kamera. Kameraet har desuden et 8 megapixel frontkamera, så du også kan snuppe sexede selfies, mens du knokler løs

Cat S61 er ikke helt billig, men heller ikke helt dyr. Den har en vejledende pris på cirka 6.900 kroner, men hvis du har et job, som af og til koster fatale skader på din smartphone, er Cat S61 sandsynligvis en god investering. Personligt fortsætter jeg med min Sony smartphone.

www.catphones.com/en_gb/cat-s61-smartphone/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.