Powerbank til de tunge drenge

Powerbank til de tunge drenge

Powerbank? Er det alvorlige bank med power i, eller handler det mere om kraftige banker i den danske pengeverden? Nul. Powerbank er et udtryk for en gadget, som du kan hælde en masse strøm i, hvorefter banken kan bruges som stikkontakt til dine elektroniske apparater, der skal lades op i ny og næ.

Her på Nettips omtalte vi senest schweizerkniven fra Sandberg, der blandt andet indeholder en powerbank, som du kan bruge, hvis du skal have ladet smartphone eller andet grej op. Det er jo helt vildt praktisk, hvis du tit er på farten. Her behøver du altså ikke at spejde efter en ledig stikkontakt. Du har strøm i inderlommen qva en fiks powerbank.

Frisklavet kaffe i skoven

Sådanne powerbanks kan som regel indeholde strøm nok til 1-2 opladninger, hvorefter de skal fyldes op igen. Det er oftest nok for de fleste, men for folk der har brug for endnu mere batteripower, skal der andre midler til. Derfor er der nu skabt en giga powerbank med masser af strøm i.

Navnet på denne gadget er Giga Charger, og det skulle efter sigende være verdens største mobile powerbank. Den har dobbelt så meget kapacitet som et almindeligt bilbatteri (95.000 mAh), og den indeholder sågar en 220 volt udgang, så du kan jokke et almindeligt stik ind i siden på banditten. Du kan derfor lige trække kaffemaskinen med på tur og brygge frisklavet kaffe til gutterne ude midt i skoven.

LED lygte og SOS signal

Med en Giga Charger ved din side kan du lade din smartphone op 50 gange eller du kan lade el-cyklen op et par gange eller 3. Med andre ord er denne fikse Giga Charger et ganske god sidekammerat at have med, hvis du skal til festival, på campingtur eller begiver dig ud på sejlads. Med en opladet Giga Charger bør du have strøm nok til et stykke tid.

På forsiden af Giga Charger har du en kraftig LED lygte og du bør have strøm nok til at kunne lyse op i 100 timer. Der er indbygget lommelygte, som også virker som SOS nødlampe i fald du skulle være faret vild i Rold skov, leler hvis du er strandet i  bilen på en øde landevej.

Og så til det alvorlige: prisen. Du skal slippe 2.899 kroner for en Giga Charger. Om det er lidt eller meget, må være en smagssag. Hvis du ofte har brug for at have rigeligt med strøm med i lommen, er Giga Charger sikkert et godt valg. For os andre almindelige mennesker må en ordinær powerbank række for et stykke tid.

www.logopowerbank.dk/collections/powerbanks-til-private-og-mindre-ordrer/products/giga-charger-g-600

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.