Powerbank til en måned

Powerbank til en måned

Skal du af sted og mangler du at kunne oplade telefon og computer, mens du er på farten? Så kan det være, at du lige skal kaste et blik på denne kanon af en powerbank. Der er i al fald dømt power med stort P. Bag powerbanken står Sandberg, og de kalder den for Survivor 7in1.

Og det er en krabat af en powerbank. Faktisk den største jeg selv er faldet over som gennemsitlig forbruger. Med en kapacitet på 72000 mAh kan den holde gang i en smartphone med en daglig opladning i en hel måned! Altså 31 dage. Tak for kaffe, hva’?

Men den kan andet end at oplade din smartphone. Der er for eksempel en DC udgang og en samling adaptere med, så den kan lade forskellige bærbare computere op. Foruden de sædvanlige hurtig-porte til USB-C PD og USB-A QC har den også et 12V stik som det i bilen, der kan give 180W. Det er rigeligt til fx en camping kaffemaskine eller et køleskab. Ikke så tosset her i ferievarmen.

En kraftkarl

På toppen er der en trådløs oplader til mobile enheder, og du får en kraftig lygte med hvidt og rødt lys med i købet. Powerbanken er vandtæt og godkendt til at være udendørs i elementernes rasen. I alt har denne imponerende powerbank hele 6 udgange til opladning plus den trådløse. Altså 7 in 1.

Om jeg selv skal have sådan en fætter? Njah, jeg tvivler. Dels synes jeg at prisen på knapt 3.000 kroner hører til i den skrappe ende, og dels har jeg nok ikke brug for at have så meget batteri på mig. Men for personer, som er meget på farten og som ikke ønsker at være afhængige af en stikkontakt, er Survivor absolut værd at spejde efter.

Tjek den ud på Sandbergs hjemmeside

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.