Powerbank med håndsving

Powerbank med håndsving

Det er lidt af en nyskabelse inden for powerbanks, som danske Sandberg smider på markedet: Powerbanken, som aldrig løber tør. Og jo, den er dælme god nok. Den løber aldrig tør, hvis du ellers orker at gøre en lille indsats. Den nye powerbank er simpelt hen udstyret med et håndsving, som driver en dynamo, der kan lade powerbanken op. Lige som i gamle dage når du satte dynamoen på cykeldækket for at få lys på cyklen. Næsten.

Powerbanken lades naturligvis også op fra stikkontakten som enhver anden powerbank. Den har stor kapacitet, og kan oplade helt op til 4 enheder samtidig. Derudover er den udstyret med både en lommelygte og en lampe til oplysning af fx et telt. Ret oplagt hvis du skal på festival i år. Skulle den løbe tør, så kan man folde et håndsving ud og bare dreje det rundt for at producere lidt ekstra strøm.

Anders Partida Petersen, Brand Director hos Sandberg A/S, siger: – Det er en rigtig solid og god powerbank med nogle stærke faciliteter, som vi har udstyret med den ekstra funktion i form af et håndsving. Det kan være praktisk at vide, at man aldrig kommer i en situation, hvor man slet ikke har noget strøm tilbage.

Powerbanken med håndsving er allerede på vej ud i butikker og webshops. Den har en vejledende pris på 999 kroner. www.sandberg.world henviser til den nærmeste.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.