Power vinder markedsandele

Power vinder markedsandele

Elektronik-kæden Power er næsten helt ny i Danmark, men det går rigtig stærkt. Målet er at have etableret 25 butikker over hele landet i løbet af få år, og markedsføringen er aggressiv. Der konkurreres primært på prisen. Den slags kræver både selvtillid og et kapitalstærkt bagland, og Power har uden tvivl begge dele i rigelige mængder

Det er først og fremmest forbrugerelektronikken, der skal drive forretningen fremad, og sammen med skarpe priser tilbyder kæden også et særdeles righoldigt udvalg. Et par eksempler er hovedtelefoner og bærbare computere.

Der er omkring 400 forskellige hovedtelefoner at vælge imellem, og kategorien bærbare computere imponerer også med hele 172 forskellige modeller. Tjek selv de andre kategorier ud på www.power.dk – der er mange tusinde produkter på hylderne

Strategien er aggressiv men simpel. Der er ikke plads til alle, men der skal være plads til Power, så en eller flere af de andre kæder må før eller siden give fortabt. Det bliver spændende at følge udviklingen, og som forbruger kan man ikke være utilfreds med strategien. Resultatet er uden tvivl lavere priser og større udvalg.

Black Friday som løftestang for Power

Der er ingen tvivl om, at Power satser rigtig hårdt på at markere sig i forbindelse med Black Friday, der som bekendt løber af stablen fjerde fredag i november. Sidste år var tilbuddene både mange og hårdtslående, men de fleste forventer at det i år bliver endnu vildere. Den forventning gør power bestemt ikke noget for at dementere. Tværtimod. Markedsføringen hen mod Black Friday har allerede været i gang længe, og et dedikeret afsnit på hjemmesiden er i fuld gang med at fyre op under kedlerne og forventningerne.

Power er dog andet og mere end forbrugerelektronik som fladskærms-TV, computere og hovedtelefoner. I varehusene og i netbutikken finder du også et stort udvalg af hvidevarer fra alle de kendte mærker. For at få en ide om det store udvalg, er der for eksempel i skrivende stund omkring 100 opvaskemaskiner og 100 støvsugere at vælge imellem. Og så er der naturligvis også frysere, køleskabe, tørretumblere og alt hvad der ellers hører sig til.

Men produktsortimentet går endnu videre. Det vil føre for vidt at gennemgå hele spekteret, men alt er overskueligt og smagfuldt fremstillet på hjemmesiden, hvor du finder kategorier som ”Hus og fritid”, ”Skønhed og velvære” og mange mange andre. Hjemmesiden byder også på en lang række forbrugerguides og andre services. Og køber du online, er der gratis fragt – altid.

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.