Nye JBL gaming headsets

Nye JBL gaming headsets

JBL slår igen til med udvidelsen af headset i ​​deres JBL Quantum-serie. Efter tidligere succeseer lancerer JBL de næste udgaver i serien, JBL Quantum 360X/P og JBL Quantum 910X/P. De nyeste headset er specielt designet til konsollerne XBOX og PlayStation, og leverer fremragende lydkvalitet, der sætter kommunikation i fokus med skarp stemmekvalitet i selv støjende omgivelser.

Med de nye headset tilbyder JBL konsolgamere trådløs og rumlig lydvirtualisering med head tracking. JBL Quantum 910X/P benytter JBL’s QuantumSPATIAL 360 til at levere fordybende lyd med head tracking, der giver gamere en nøjagtig fornemmelse af omgivelserne i spillet. 360X/P og 910X/P er udstyret med JBL’s DualSOURCE, hvilket sikrer, at du aldrig går glip af et opkald, selv i kampens hede. De nye udgaver kommer i et nyt slankt design, inspireret af din foretrukne konsol. De vil være tilgængelige i farverne hvid og blå til PlayStation samt sort og grøn til Xbox.

– Siden vi vovede os ind på gamingområdet, har vores mission altid været at udvikle de bedste lydprodukter til gamere på alle niveauer,” siger Dave Rogers, præsident, HARMAN Lifestyle Division. “JBL Quantum-produkter giver gamere enestående lydfunktioner og innovative design, så de kan høre alle lyde højt og tydeligt. Vores JBL Quantum-portefølje, inklusive de nye XBOX- og PlayStation-tilføjelser, giver gamere på alle niveauer en konkurrencefordel i forhold til deres konsolpræferencer.

JBL Quantum 910X & JBL Quantum 910P

XBOX- og PlayStation-brugere kan nu få et headset, der matcher til deres yndlingskonsoller. JBL Quantum 910X og 910P kommer til at være et af de mest avancerede headset til gaming på markedet, og de er udstyret med JBL QuantumSPATIAL 360-lyd med integreret head tracking, så gamere kan opleve den allerbedste rumlige surround sound via en trådløs USB-A/C forbindelse på konsollen. Med Active Noise Cancelling kan gamere slippe af med uønskede baggrundslyde og fordybe sig helt i spillet.
Vejledende pris: 2.299,-

JBL Quantum 360X & JBL Quantum 360P

Tag konkurrencen til næste niveau med JBL Quantum 360-serien. Med muligheden for at spille og lade op på samme tid, vil brugerne aldrig gå glip af noget. JBL Quantum 360 X/P har DualSOURCE, der tillader forbindelse til to enheder og op til 22 timers batterilevetid, hvilket betyder, at brugerne kan fastholde kontakten til deres holdkammerater uden at gå glip af noget.
Vejledende pris: 999,-

Alle JBL Quantum X- og P-headset vil være tilgængelige på JBL.com fra marts 2023. De kommer alle i JBL’s seneste miljøvenlige emballage.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.