Nye iPads fra Apple

Nye iPads fra Apple

Apple sender med jævne mellemrum nye apparater på markedet – lige som alle andre, som synes at det er interessant at udvikle, producere og sælge elektroniske gadgets af enhver art. Og vi kommer næppe udenom, at Apple har indtaget det store marked for tablets.

Mange siger faktisk iPad som synonym til tablets. Måske fordi det er nemmere at sige eller måske fordi man ikke tænker over det. En iPad er en tablet – en tablet kan være en iPad. Men udtalen gør også en forskel. Siger man tablet som på apoteket, eller trækker man den engelske udtale hen over ordet? Det er ikke mange der siger iiiiPad.

Fra 3.400 kroner og opefter

Nå, Apple er ude med en pressemeddelelse, der handler om nye iPads på markedet. Der er tale om iPad Air og iPad Mini, som altså er på markedet i nye versioner. Den store iPad Air er på hele 10,5 tommer, så der er altså stadig tale om en tablet på størrelse med en mindre netbook.

Lillesøsteren hedder iPad Mini, og den er ”kun” på 7,9 tommer, men selv om størrelsen er lidt mindre, er der stadig masser af gods indeni de to nye modeller. Apple siger selv i pressemeddelelsen, at priserne for de to gadgets stadig er meget attraktive. Cirka 3.400 kroner for en iPad Mini og 4.300 kroner for en Air. Det er prisen på de billige modeller. Jo mere diskplads, jo dyrere bliver disse små tablets.

De skulle være forkælet med en såkaldt A12 Bionic Chip, som skulle kunne booste enhver tablet med respekt for sig selv. Disse chips er velegnede til maskinlæring, og så skulle den visuelle oplevelse af at sidde ved tabletten være forbedret med flere længder.

Bedre kamera sikrer bedre Facetime

Der er naturligvis stadig indbyggede kameraer i de to iPads, både i front og på bagen. HD video er blevet endnu bedre, og hvis du hælder til at anvende Facetime, når du snakker med venner, familie og bekendte, er billedkvaliteten altså blevet endnu bedre.

Hvis du endnu ikke har sådan en iPad hjemme i privaten, er der altså nu en ny undskyldning for at investere i sådan en. Der findes over 1,3 millioner apps til tabletterne, og det er kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvad du har brug for. Dette inkluderer apps til diverse gøremål i privaten, på jobbet og på børne- og ungeværelset, hvor der måske skal games en lille smule.

Hvis du vil vide mere om disse iPads, kan du bevæge dig ind på denne hjemmeside og sammenligne apparaterne.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.