Nye Gamermus fra Sandberg

Nye Gamermus fra Sandberg

Der er godt nyt for gamere, som ikke vil investere i topline gaming mus, men alligevel ønsker godt værktøj til deres spil. Sandberg EsportsEquipment sender denne uge to nye mus på markedet, som har høj præcision, lækkert LED lys, god komfort og ingen lacking eller delay – hvilket er supervigtigt i esport. De er begge omfattet af Sandbergs 5-årige garanti.

Alligevel er de nye mus prismæssigt på et langt mere overkommeligt niveau end andre gaming mus. Erling Hoff Petersen, direktør hos Sandberg A/S, siger: “Det er selvfølgelig et sats at gå ud med så lave priser for så gode gaming mus. Vi har brug for at der bliver solgt mange, for ellers kan det ikke hænge sammen. Det giver sig selv. Men vi tror på projektet. Vi ved der er mange gamere, som går rigtig meget op i deres gaming, uden at være klar til at ryste privatøkonomien, bare fordi man vil have en god mus.

Mulighed for at skifte cover

De to mus har den høje kvalitet til fælles, men adskiller sig på opløsning og LED programmer. Derudover har den store udgave mulighed for at skifte cover.

På spørgsmålet om de 5 års garanti er noget værd, eller bare er et salgstrick, svarer direktøren: “Det mener vi meget seriøst. Det starter i designfasen, hvor vi tænker 5 års holdbarhed ind i alle komponenter og konstruktioner. Det fortsætter med vores dobbelte kvalitetskontrol, som sikrer at vi ved at alting virker, når det bliver puttet i emballagerne. Derudover er vi meget ansvarlige omkring håndtering af de sjældne tilfælde, hvor et produkt alligevel ikke virker hos en forbruger. Prøv at slå sandberg.world op på Trustpilot og se hvad forbrugerne mener om det, så du ikke kun har det fra mig.”

Priserne er beskedne:
LightFlow 6D Gamer Mouse: 99 kroner
FlexCover 6D Gamer Mouse: 149 kroner

https://sandberg.world/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.