Nye features til Jabra 85t

Nye features til Jabra 85t

Nettips har tidligere omtalt de nyeste lækre earbuds fra Jabra. De har versionnummer 85t, og du kan læse vores omtale lige her. En af de helst smarte finesser ved disse earbuds er, at hvis du downloader den tilhørende app, kan du nemt opdatere og opgradere funktionerne i headsettet.

Det er ret nemt: du kobler naturligvis Jabra 85t til telefonen via Bluetooth. Herefter downloader og installerer du appen, som er gratis. Efter en succesrig forbindelse imellem de to enheder, vil appen undersøge, om Jabra har lagt nye funktioner klar til headsettet. Hvis der er noget liggende klar, vil en guide føre dig igennem opgraderingen.

Og der er faktisk nye funktioner parate til Jabra 85t. Eller rettere: der er 3 nye features klar:

  1. En softwareopdatering i Jabra Sound+ app giver brugerne featuren MyFit, der sikrer det bedste fit med deres Elite 85t earbuds
  2. Yderligere personliggørelse med muligheden for at navngive headsettet
  3. Tilføjelse af off-tilstand på øreproppen, så man kan skifte mellem ANC, HearThrough og Off

Grim støj minimeres

Ja ja, nogle måske mere interessante end andre, men ikke desto mindre er det ret genialt, at det er så ligetil at opdatere sådan et headset. Især ANC-funktionen har jeg stor glæde af. Dels hvis jeg rejser med offentligt trafik og dels hvis jeg fornemmer for mange forstyrrelser i vort kontorfællesskab her i Svendborg.

Så kobler jeg ANC til, og derved fjernes udenomsstøjen ret elegant og enestående. Dette gøres let ved et enkelt tryk på den ene øreprop. Lyden i Jabra 85t er forrygende god med laber diskant og mellemtone samt en sprød bas. Headsettet er desuden glimrende til telefonsamtaler takket være de indbyggede mikrofoner.

www.jabra.com/elite85t

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.