Nye emojis til folket

Nye emojis til folket

De af os, der anvender Android smartphones, får snart mulighed for at kyle nye emojis til vores beskeder, når vi skriver til vennerne. Der er nemlig lagt op til, at Google bibringer nye emojis til deres tastatur, Gboard.

Emojis er jo blevet vanvittigt populært, og det er da også smart at man hurtigt kan sende en lille tegning af sted til vennerne i stedet for alenlange forklaringer. Sådan en ”thumbs up” er jo et elegant symbol på, at man finder sagen i orden. Eller hvis man sender et storgrinenende ansigt, så ved modtageren at man har følt sig mere end godt underholdt.

Personligt bruger jeg emojis, hvis jeg finder det naturligt. Jeg er ikke typen, som overklistrer mine sms beskeder med emojis, men det kan være nemt og hurtigt lige at indsætte en emoji, der understreger hvordan jeg opfatter situationen. I dag har jeg for eksempel indsat tre emojis, da jeg sagde tillykke med fødselsdagen til min kusine, der bor i Canada: Det canadiske flag, det danske flag og så et hjerte.

Bliv beta-tester

Men som sagt er der nye emojis på vej til Gboard-brugerne. Et menneskepar der giver hinanden et knus, et halvsmilende ansigt, et menneske med slør, en kvinde i jakkesæt, en person der mader en baby og så videre. Der skulle også være nye dyr på vej som emojis. En kær bison  eller en bæver der sidder på ryggen af en bjørn.

De nye emojis er altså på vej til Gboard-brugerne, og det er meningen at Google lancerer en ny værktøjslinje, så det bliver nemt at indsætte de nye symboler. Nu bruger jeg et andet tastatur, så jeg skal ikke kloge mig på, om det allerede er sket. Men du skal lige oprettes som beta-tester, har jeg ladet mig fortælle. Det kan du ansøge om via nedenstående link.

Bliv betatester

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.