Ny HP smartphone

Ny HP smartphone

Oven på den store smartphone messe Mobile World Congress er HP nu ude med nyt. Firmaet lancerer snart en kraftig Windows smartphone, og dermed giver HP hæderkronede Nokia kamp til stregen om at skabe den bedste smartphone til Windows styresystemet. Vi andre der bruger Android eller iOs kigger smilende den anden retning.

Den kommende HP smartphone hedder HP Elite x3, og der bliver tale om lidt af en treien maskine, idet du kan bruge den som telefon, som notebook og som pc. Denne mulighed lægger altså op til at vi snart har den frie mobilitet, hvis vi er afhængige af teknologiske dingenoter og apparater. Det er vel også det, som Microsoft går hårdnakket efter i Windows 10-æraen.

Den produktive medarbejder

I dag forventes de af medarbejderen, at han er produktiv uanset hvor han er, og det gør arbejdslivet lettere for medarbejderen og er naturligvis en stor gevinst for virksomheden, at medarbejderne er fleksible klædt på, set med teknologiske briller.

Med Continuum i Windows 10 muliggør HP Elite x3 gnidningsløs overgang på flere skærme mellem en smartphone og en stationær computer. Der følger ekstraudstyr med til den nye HP smartphone – ekstraudstyr som du skal betale for. Men du kan for eksempel købe en dockingstation så telefonen pludselig får computer-evner. Det lyder jo ret smart: at du blot plotter telefonen ned i en dockingstation, hvorefter du har en bærbar computer til rådighed.

Husker du at holde fri?

Der findes også en såkaldt Mobile Extender, som giver en oplevelse som en bærbar computer med en skærm,

der går godt og vel ud til rammen. Denne extender vejer 1 kg og vi en række specialsyede apps har du en glimrende arbejdsstation.

Vidunderet kommer til Danmark i løbet af juni. Her må vi så afvente og se om HP kan genvinde noget af det marked, som sad på i 00’erne via deres geniale PDA’er som var banebrydende på mange områder. I dag handler det om fri mobilitet og om at bevare dokumenter og emails oppe i skyen, så vi hele tiden kan komme til vort arbejde.

På mange måder er det et sygt samfund vi lever i. Med alle disse teknologiske vidundere har vi snart aldrig en undskyldning for at holde fri. Vi er på konstant, og vi tjekker arbejdsmail i weekender og ferier – uden at tænke over det. Husk nu: kig op!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.