Nostalgi: Da iPhone var en nyhed

Nostalgi: Da iPhone var en nyhed

I dag er dagen, hvor vi for 10 år siden kunne tage imod Apples iPhone for første gang – i al fald hvis man skal tage Ekstra Bladet for pålydende.

Nettips var også med på noderne dengang. Faktisk fandt jeg en artikel frem, som Hans-Georg skrev for år tilbage. Faktisk blev den skrevet den 10. januar 2007 – altså for 10 år siden. Jo, HG vidste nok hvad det handlede om. Det er nu lidt over 7 år siden, at HG forlod os.

Apple all over
Af Hans-Georg

Nu hedder det bare APPLE

Så i dag at en underleverandør til Apple havde en aktiestigning på over 16% og at Nokia aktier er faldet, så det var nok lige værd at se hvorfor.

Først kom det fra at Apple ville droppe ordet computer, og for fremtiden var det kun Apple, nok ikke fordi de dropper computer, men nok fordi de vil køre det som andre mærkevare B&O, Gucci og lignende.

Der kom flere nyheder frem på Macworld Conference & Expo 2007.

Steve Jobs viste den ny Apple telefon og fortalte bagefter om Apple TV, så det ser ud til at det virkelig er ved at køre for dem.

Apple iPhone der kommer til amerikanerne til juni i år og til resten af verdenen i løbet af efteråret, vil efter hvad der forlyder komme til at koste mellem 499-599$.

Hvad den kommer til at koste her i landet vides endnu ikke, men denne 11,6 mm tykke telefon er udstyret med noget Apple kalder ”multi-touch”, det vil sige du bruger verdens bedste pegeredskab, nemlig din finger.

Der er et fuld ”tuch” tastatur til dem der skal skrive beskeder og et indbygget 2 megapixel kamera.

Der er selvfølgelig mulighed for iTunes og internet.

Den bliver leveret med enten en 4 eller 8 GB hukommelse.

Der blev også talt meget om Apple TV.

Her skulle det være muligt at sende signalet til enten 5 andre computere eller til folks HD TV.

Her skulle prisen ligge på små 300$, og for at du bedre kan se ideen i det kan du tage et smut forbi her: http://www.apple.com/appletv/

Her er lidt mere om Apple:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/6246063.stm

http://www.neowin.net/index.php?act=view&id=36986

http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/6244705.stm

http://www.macworldexpo.com/live/20/

Kommentar:

Tror efterhånden at Apple bliver en mærkevare, talte for et par dage siden med en dame, hvis mand skulle have en ny computer. Valget var faldet på en stationær fra Apple til omkring 16.000.- kr.

Jeg spurgte hende om det var fordi den havde 2 styresystemer de havde valgt den, hertil svarede hun ”den var bare flot at se på”, se det er jo også en fornuftig begrundelse.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.