Nem og gratis videoredigering med FlexClip

Nem og gratis videoredigering med FlexClip

FlexClip er navnet på en tjeneste på internettet, som hjælper dig med at oprette og redigere videoklip. Det er vist ingen hemmelighed, at video er den helt store sort på nettet, herunder de sociale medier. Mange fornøjer sig i timevis med at kigge på diverse videoklip på for eksempel Facebook og YouTube, og nu er der altså en nem måde for dig at bidrage på videosiden.

Video kan jo bruges på mange måder og områder. Er det et videoklip du skal bruge i forbindelse med dit arbejde og firma, eller skal du bruge et videoklip i privat sammenhæng? Måske har du planer om at producere en videoguide, der viser hvordan man skræller kartofler, eller du har måske behov for at demonstrere virksomhedens nyeste robotteknologi?

En ting er at informere folk om nye tiltag eller lignende ved hjælp af det skrevne ord, men noget andet er at vise det i et videoklip, som folk kan se igen og igen. Mange kommer dog til kort, når videoklip skal produceres. Det bliver nemlig hurtigt ret teknisk. Med FlexClip har du adgang til en nem måde at producere videoklip på.

Gratis basiskonto

Du starter med at oprette en konto hos FlexClip. Herefter er du klar til at gå i gang med at oprette din første video, og du kan oprette 12 videoklip helt gratis. Har du behov for mere, kan du tilkøbe dig adgang til ekstra finesser. Prisen er 5 dollars om måneden for en basiskonto, eller hvis du har behov for flere muligheder med videoklip i bedste kvalitet, er prisen 8 dollars pr måned hvis du køber adgang for et år ad gangen.

FlexClip er ret nemt at tage i brug. Det handler om at du skaber et storyboard, som er et forfinet ord for en slags tidlinje, hvor du trækker billeder og videoklip ind i. Herefter kan du tilføre tekster i mange forskellige formater med animationer. Ret cool. Endelig kan du indsætte baggrundsmusik, som du kan hente via det indbyggede bibliotek over gratis musikfiler.

Hele tiden kan du afspille din video som den vil komme til at se ud, hvis du eksporterer videoklippet og gemmer det som en videofil. Bemærk at du i den gratis udgave kun kan gemme i den laveste kvalitet. Det tager et minuts penge at eksportere klippet, som i øvrigt munder ud i en mp4-fil, som du downloader til din computer. Nemt og hurtigt.

Nyttige skabeloner

Da FlexClip er en online tjeneste, hvor du logger ind på en hjemmeside, kan du altså fremstille videoklip uanset om du sidder på en Linux, en Windows eller en Apple computer. Disse online tjenester gør det så at sige utroligt enkelt at komme i gang, og du behøver derfor ikke at downloade og installere software på din computer. Lækkert og behageligt.

FlexClip byder på en række skabeloner som du kan kaste dig over. Det betyder at du nemt kan komme i gang med din egen video, hvor du let og elegant kan skifte videoklip og lyd ud med dine egne. FlexClip får thumbs up herfra, fordi det er nemt at gå til, og fordi man hurtigt kommer i gang med videoklippene. Vi ses på nettet!

www.flexclip.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.