Mobiltelefon som gammeldags bordtelefon

Mobiltelefon som gammeldags bordtelefon

I dag er vi efterhånden vant til udelukkende at snakke telefon i de såkaldte smartphones. En smartphone er sådan et apparat, som du kan have med i lommen uden antenne eller ledninger, og så kan du surfe på nettet, diskutere med fjenderne på Messenger, spille Wordfeud med vennerne og skaffe rutevejledninger til samarbejdsparrtnerne.

Smartphones er en erstatning for de lidt ældre mobiltelefoner. De hed også mobilos, og det var brandt som Nokia og Sony Ericsson, der var de store aktører på det marked. Sådanne mobiltelefoner var mere end geniale, fordi de netop ikke kunne så meget. SMS og telefonopkald. Det var hovedessensen i sådanne apparater.

Bordtelefon med sim-kort

Derfor er der også mange ældre mennesker i dag, som hellere vil have en god gammeldags mobiltelefon fremfor de moderne smartphones. De er nemmere at håndtere og så er det rart med fysiske knapper i stedet for tal og bogstaver, som skal rammes med en sikker hånd på selve skærmen.

Nu dukker et nyt produkt op som blander mobiltelefonen sammen med en god, gammeldags bordtelefon. Mange seniorer foretrækker nemlig stadig at have en telefon stående på bordet – som det var i gamle dage. Med denne bordtelefon med sim-kort får du pludselig mulighed for at have en god, traditionel telefon pakket ind i den moderne teknologi.

Fysiske knapper og display

Telefonen ligner sådan en, som vi kender fra tidligere tider. Store tydelige fysiske knapper, som man kan trykke på, en flot højttalerknap samt tænd/sluk-knapper, så, opkaldet hurtigt kan startes/afsluttes. Ovenikøbet er der et lille fint display som giver informationer om klokkeslæt, opkald og andet.

Bordtelefonen har samme funktion som i gamle dage: hvis telefonen ringer og du løfter røret, har du besvaret opkaldet. Du skal altså ikke fumle med en irriterende, grøn knap, der symboliserer at du altså tager telefonen. Bordtelefonen har desuden indbygget Bluetooth til de lidt mere moderne brugere, som gerne vil koble fx et headset til telefonen, så man da trods alt har lidt bevægelsesfrihed, hvis man ønsker det.

Udstyret med ekstern antenne

Med andre ord kan denne bordtelefon bruges mange steder, men det er nok med de lidt ældre borgere i fokus. Plejehjem og ældreboliger er oplagte steder til denne form for telefoner, men det kan også være steder med lidt dårlig dækning. Bordtelefonen er nemlig udstyret med ekstern antenne. Antennen gør den faktisk endnu mere mobiltelefon-retro.

Vejledende pris er 845 kroner. Jeg har ikke selv afprøvet telefonen, idet jeg er blevet slave af min Pixel 6A smartphone, men bordtelefonen kunne sagtens blive et emne fremadrettet.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.