Lækre sleeves til MacBook

Lækre sleeves til MacBook

I øjeblikket blomstrer en hollandsk virksomhed forsigtigt op af muldjorden til trods for vinterens kolde vind og vejr. Det gør den først og fremmest på grund af dens gode energi, men dernæst også på grund af virksomhedens visioner og høje ambitionsniveau.

Navnet på virksomheden er Mujjo. Den holder til i byen Venlo, som ligger tæt på den tyske grænse og de 2 storbyer Duisburg og Düsseldorf. Mujjo har gjort det til en regel, at tingene skal holdes simple, men lækre, hvor der ikke er slækket på kvaliteten.

Sleeves til bærbare, iPhone og iPad

Mujjo fremstiller smækre sleeves til bærbare computere, covers til iPhones og specialdesignede touchscreenhandsker, og deres produkter er rettet mod Mac-, iPhone- og iPad-brugere, hvorfor mange Windows-nørder desværre fortsat må savle over de mange flotte produkter.

Og savl vil jeg tro, er det rette ord, idet Mujjos produkter virkelig er imponerende flotte. Herhjemme kunne husets eneste kvindelige beboer ikke holde begejstringen tilbage: – Nej, hvor er den flot, var den spontane reaktion, da hun så Mujjos sleeve til MacBook 15.

Den hollandske virksomhed har gennem tiden fået fine ord med på vejen af Wired, Techcrunch og TNW Magazine, og den fornemme omtale har tilsyneladende inspireret de tre stiftere til at give den yderligere gas i branchen. Det har resulteret i et case til MacBook Pro i træ, flotte covers i læder til iPhones og meget mere.

Filt og læder – så lækkert

Her på Nettips har vi altså haft æren af at benytte et af Mujjos nyeste sleeves til MacBooks, og det er ren og skær fornøjelse at slæbe sin computer rundt, når man ved, hvor trygt og godt computeren er pakket ind – og så er det jo et minus, når indpakningen ser så lækker (ja, nærmest fræk) ud. Fokus rammes af forvirring.

Indpakningen består af laber, sort læder samt behagelig filt, og tilsammen udgør dette en slags mappe, som åbnes og lukkes på nem vis via et simpelt, men godt knapsystem. Indeni er filten det eneste, som din dyrebare Mac berører. Der er desuden plads til earplugs og visitkort. Så går du ikke helt tør for stærke argumenter, når du skal på business tur.

De lækre sleeves fra Mujjo kan bestilles på hjemmesiden, og de sender til hele verden. Nu ligger Holland ikke så langt fra Danmark, og vi har mange ting til fælles, så personligt ville jeg ikke havde bekymringer overhovedet ved at bestille online på hjemmesiden.

Priserne varierer efter hvilken model du er ude efter. Hvis du skal have et sleeve til en ny Macbook 13, er prisen 60 euro (cirka 450 kroner), og prisen for et sleeve til MacBook 15 er 75 euro (cirka 560 kroner). Dertil kommer forsendelse.

Læs mere om Mujjo og se deres udvalg af sleeves på www.mujjo.com/sleeves

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.