Knæbeskyttere med bas

Knæbeskyttere med bas

Overskriften siger det hele: knæbeskyttere med indbygget bas. Lyder det en anelse for syret? Tja, måske men det er ikke desto mindre en sand historie, som nu bringes her på Nettips takket være en pressemeddelelse fra Jabra.

Jabra er et hæderkronet firma, som producerer enestående og vældigt gode lydprodukter, og et af de nye tiltag fra Jabra er deres nye knæbeskyttere med indbygget Bluetooth subwoofer – altså sådan noglr knæbeskyttere til dine knæ, hvor du fremover kan gå eller løbe en tur med bas i knæene.

Jabra Sport Bass

Produktet hedder officielt Jabra Sport Bass og er altså verdens første knæbeskyttere med indbygget bas. Det kan lyde fjollet, men mon ikke du bliver blød i knæene, når du løber en tur og får den fedeste baslyd sendt igennem kroppen via dine knæbeskyttere.

De smarte knæbeskyttere placeres på rette sted, så du får fuld bas-valuta for skillingerne. Din krop opfanger bassen, og de behagelige vibrationer vil sætte tempoet på dit løb og understøtte en diskret muskelvækst samt kalorietab. Musik, velvære og vægttab på én gang.

Bassen baner sig vej gennem kroppen og giver en helt særlig og fordybende lydoplevelse – oplevelsen starter ved knæene og vil med sikkerhed forbedre alle former for musik. Brugeren kan mærke bassen synkront med musikken og samtidig høre den.

Oplades via bevægelser

Du spænder opfindelsen til dine knæ ved hjælp af et elastikbånd, som skulle være behageligt og slet ikke generende. Bassen vejer 292 gram og den skulle dermed ikke begrænse dig i dit løb, gang eller cykling, og Jabra Sport Bass synkroniserer med dit Jabra headset.

Knæbeskytterne er udstyret med en opladeligt batteri, og det skulle kunne holde til 8 timers musik. En suveræn smart ide er at batterierne kan oplades via dine bevægelser. Nu har jeg ikke afprøvet de smarte knæbeskyttere, men jeg har 2 vigtige spørgsmål:

  1. Vil mine omgivelser ikke finde det utroligt belastende at skulle lytte til mine tyske schlagere fra 1980’erne?
  2. Og vil jeg på nogen som helst måde bevæge mig så meget, at jeg er i stand til at lade knæbeskytterne op?

Prisen siger 849 kroner og kan købes rundt omkring hos udvalgte forhandlere. Tjek dem ud på hjemmesiden.

www.jabra.com/bass

Ps. Først i skrivende stund opdager jeg at det er en 1. aprilsnar, men nu er historien skrevet, og så skal du altså have den. Hohoho.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.