Kikkert til børn

Kikkert til børn

Når det handler om en kikkert til børn, er jeg helt på bar bund. Faktisk aner jeg ikke en disse om kikkerter, og det kan sikkert undre at jeg bevæger mig ind på emnet her på Nettips. Der er jo ikke så megen elektronik i emnet, og man kan jo bruge en kikkert uden strøm!

Jeg tager emnet op alligevel, fordi det kan jo trække nye læsere til. Faktisk er jeg sikker på, at mange forældre godt kunne finde på at google “kikkert til børn”, og så er det jo rart hvis de falder over Nettips. Vi vil så gerne have nye, trofaste læsere herinde.

Focus Junior 6×21 kikkert

Men for at det ikke skal blive tom snak herinde, kan jeg lige kloge mig en smule på emnet kikkert til børn. Jeg modtog nemlig en pressemeddelelse, og det bliver hermed basis for disse bevingede ord.

Firmaet Focus lancerer nemlig en kikkert, der hedder Junior 6×21. Baf navnet gemmer sig en kikkert, som henvender sig til børn på 4 år og opefter. Ideen bag kikkerten er at børn og forældre kan komme ud og opleve nye ting og sager, når de går tur ude i den friske luft.

Naturoplevelser er gratis og meget bedre end videokiggeri eller computerspilleri. Focus har været klar over dufordringen: at hænge en “voksenkikkert” omkring halsen på lillemanden. Sådan en kikkert er alt for tung. Derfor har de nu udviklet Junior 6×21.

Børnevenlige specifikationer

Øjenafstanden på Junior 6×21 er ligeledes på blot 50 – 63 mm så det passer til de små størrelser. Kikkerten koster vejledende cirka 250 kroner og kan købes herhjemme og i mange andre lande. Dette medfører stor volumen og dermed lave priser, angiver Focus i deres pressemeddelelse.

Kikkerten kan forstørre op til 6 gange og frontdiameteren er på 21 mm – deraf navnet Junior 6×21. Kikkerten er udstyret med gummibeklædning, så den ligger godt og sikkert i barnets næver. Med en vægt på blot 180 gram burde fleste børn have glæde af denne kikkert.

På hjemmesiden kan du læse mere om denne kikkert til børn, og Focus har desuden en lang række andre produkter, som henvender sig til den voksne del af befolkningen. Her kan nævnes stikord som objektiver, linser, droner og GoPro.

Personligt har jeg lyst til at tilføje at designet på 6×21 ikke falder i min smag. Måske en anelse for pattet? Og så skal jeg huske at nævne, at der følger etui med til kikkerten samt behagelig nakkerem, så ungerne ikke bliver trætte af kikkerten, når der skal findes sjældne fugle og imponerende rådyr. God tur derude.

www.focusnordic.dk/Product/106029

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.