Julegaveidé: opladestation i hjemmet

Julegaveidé: opladestation i hjemmet

Her i huset lader vi vores apparater op i stor stil. Vi er jo slaver af teknologiske dingenoter, som konstant og hele tiden skal fyldes op med strøm, så vi ikke går teknologi-kolde. Fruen har en iPhone. Jeg har en Android smartphone. Så har fruen i iPad. Selv har jeg en Android 7 tommer tablet. Jeg har også trådløse høretelefoner, der skal lades op. Knægtens iPhone kræver også strøm.

Og en gang imellem skal husets gæster også låne et stik, så deres apparater kan blive fyldt op med livgivende energi, så sms beskeder kan tjekkes og Facebook feed gennemstrømmes at sultne blikke. I gamle dage havde vi altid et mas med at finde alle disse forskellige stik, men nu har vi fundet den gode løsning.

Slut med forsvundne opladere

Løsningen hedder en Multi USB Charging Station, og bag denne ladestation står Sandberg, som er kendt for en masse praktiske løsninger inden for teknologiens verden. Denne ladestation er blot én af dem, og med den stående på bordet er det slut med lednings- og stikkaos.

Forestil dig et hjem, hvor den ene stikkontakt efter den anden er kompromitteret med stik, som hænger og ser trætte ud. Med jævne mellemrum skifter stikkene plads alt efter hvor man synes det er mest praktisk at lade telefonen eller tabletten op. Det skete også at man troede at ens oplader sad i køkkenets stikkontakt, indtil man opdagede, at én havde lånt stikket. Så stod man der med håret i postkassen.

Sandbergs lille opladestation løser disse udfordringer. Nu lader vi hele molevitten op ét sted, og når det samtidig ser elegant ud, er det jo ren winwin. Faktisk kan du lade hele 8 apparater op ad gangen, hvis du har behov for det. 7 af de 8 opladerporte er den gængse USB-A, mens den sidste port er til USB-C opladerstik. Det er sådan et stik jeg bruger til min Sony smartphone.

Til familier, kontorer og kantiner

Den primære målgruppe for sådan en opladestation er den travle familie, hvor alle medlemmer nu kan anvende samme oplader, som nok hurtigt skal finde sin faste plads i stuen, i køkkenet eller i entreen. Dér hvor den vinder sympati fra husets mobile strømslugere.

Opladerstationen kan dog også bruges andre steder. Det kan for eksempel være på det travle kontor, på hotellet, i skoler eller i kantinen, hvor apparater får en omgang strøm, mens madpakken spises med velbehag.

Fidusen er at apparaterne placeres side om side i opladestationen, og dermed er det slut med at se smartphones og tablets ligge og flyde her og der, når der skal hældes strøm på vidunderne. Med Sandberg Multi USB Charging Station har det hele samlet på ét sted.

Dette kan være en af årets bedste julegaveideer. Prisen for opladestationen er 699 kroner og kan erhverves igennem linket nedenfor.

www.sandberg.it/da-dk/product/Multi-USB-Charging-Station

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.