Jabra lyd i øregangen

Jabra lyd i øregangen

Vi, som sætter pris på musik, elsker at have ordentlig lyd i ørerne. Personligt er jeg omgivet af lyd i store dele af min arbejdsdag i form af Spotify igennem mine JBL højttalere på skrivebordet. Det er dog meget bekvemt at jeg somme tider kan iklæde mig høretelefoner for at nyde musikken uden at forstyrre mine medmennesker og omgivelser.

Nu findes der jo et hav af høretelefoner på markedet, og jeg kan umuligt nævne dem alle på disse linjer, men jeg vil gerne tilstå at min Plantronics, som både er headset og høretelefoner, giver god lyd. Jabra er at af de andre firmaer på markedet, som gerne vil sælge høretelefoner til os, så lad os kaste et blik på nogle af deres produkter.

Porscherøde høretelefoner

Jabra byder nemlig på lidt af hvert. Jabra Move er navnet på nogle høretelefoner, som du blandt andet får i Cayenne rød, Kobolt blå, Sort og Guld/sort (bemærk venligst at jeg ikke skrev sort/guld …). Disse høretelefoner vil altså kunne matche de fleste, som gerne vil se smarte ud. Du kan lytte til musik i op til 8 timer, inden høretefonerne skal lades op igen. De klarer naturligvis også opkald på din smartphone. Enten trådløst med Bluetooth eller via ledning. Pris: omkring 800 kroner

Til sportsfolk

Så er der også Jabra Elite Sport. Som navnet antyder er der her tale om høretelefoner til det sportsudøvende folk, som gerne vil nyde ordentlig lyd, mens de dyrker deres idræt. Her får du trådløse øreproppper med indbygget pulsmåler, og du kan bruge dippedutterne til musik, poidcast og telefonopkald. Imponerende 13 timer – det kan de klare på en opladning. Du kan naturligvis også bruge dem, selv om du ikke er sportsnørd. Prisen siger omkring 1.200 kroner.

Til konferencemanden

Og til de borgere, som ofte er på farten til den ene konference og møde efter det andet, byder Jabra på deres Speak 710. Jabra Speak 710 er nemlig en lille, beskeden speakerphone, som altså fungerer som højttaler. Det betyder altså at du kan koble banditten til din smartphone og dermed lytte til musik, mens du slapper af på værelset eller måske snupper et brusebad. Speak 710 kan naturligvis også bruges til telefonopkald, og den klarer såmænd hele 15 timer på en opladning. Prisen er 2.049 kroner.

I ørerne med musikken

Endelig skal vi lige have et par såkaldte in-ear headset emd på banen her. Jabra Elite 25e er nemlig sådan nogle, som du propper ind i dine ører. De klarer fantastiske 18 timer på en opladning, og så er der ingen undskyldning for at slukke dem, hvis du rejser fra Gedser til Skagen. Du kan bruge headsettet til musik og snak i din smartphone, og det skifter naturligvis automatisk, hvis telefonen ringer, mens du lytter til musik. En nakkebøjle skulle gøre det behageligt at bære Elite 25e. Prisen siger 599 kroner.

www.jabra.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.