Jabra Elite Active 75T earbuds

Jabra Elite Active 75T earbuds

Allerede overskriften melder om et produkt med internation klasse. Earbuds! Et ord som vi danskere ikke kendte til for ret lang tid siden. Det samme kan siges om ordet 11headset. De engelske gloser indtager det danske miljø og samfund, og nu er det altså earbuds, der er den nye sort.

Earbuds er nogle små, smarte størrelser, som du kan putte i dine ører. Når du har gjort det, forbinder du dine earbuds med din mobiltelefon (via Bluetooth), og snart mærker du, at der er forbindelse imellem indhold og muligheder på din smartphone med dine ører. Lyd og video kan nu høres i god kvalitet i ørerne.

Vi har tidligere skrevet om Jabras gode produkter her på Nettips. Vi er på ingen måde gift med Jabra, men jeg kan kun konstatere at virksomheden skaber kvalitetsprodukter, som de fleste vil være meget glade for. Disse Jabra Elite Active 75T earbuds er ingen undtagelse. For cirka 1.700 kroner får du her earbuds i meget høj kvalitet.

Sidder godt i ørerne

Jeg hører meget musik, når jeg er på farten. Det er ingen hemmelighed. Det er primært Spotify, som er kilden for mig, når jeg er i bevægelse i bus eller tog, og her har jeg i mange år haft et reelt headset med mig, når jeg ville afskærme mig fra omverdenen og fordybe mig i akkorder og strofer fra musikalske kunstnere.

Det er heller ingen hemmelighed, at jeg har haft et meget anstrengt forhold til earbuds, der skulle proppes ind i ørerne. Jeg tror faktisk ikke at min anatomi er skabt til den slags, men jeg må sige at jeg revurderer dette usaglige skøn. Med Jabra Elite Active 75T earbuds har jeg totalt skiftet holdning, og nu kan jeg virkelig sagtens leve med at have disse små størrelser i ørerne.

Forbindelsen til telefonen går helt og aldeles glat og skaber ikke problemer. Du putter den højre arbud i ørerne, får aktiveret Bluetooth på din smartphone og så følger du ellers guiden. Inden for få øjeblikke er dine nye earbuds forbundet til telefonen. Hvis du også installere en Jabra app, får du flere muligheder for at finindstille lyden i Jabra Elite Active 75T earbuds.

Den perfekte høretelefon?

Og hvorfor er Jabra Elite Active 75T earbuds et godt bud på den perfekte høretelefon, som efter min mening er det gode danske navn for denne slags produkter? For det første elsker jeg at du kan have produktet med i lommen. Faktisk fylder Jabra Elite Active 75T earbuds ikke ret meget mere end en æske tændstikker.

For det andet finder jeg ideen med en indbygget oplader i æsken helt genial. Det er nemlig således at æsken, som dine earbuds ligger i, er konstrueret så smart, at dine earbuds automatisk lades op, når du dem lægger dem på plads efter brug. Du kan lytte til musik i 7,5 timer på en opladning, men med en opladet æske i lommen har du faktisk strøm til 28 timer. Fremragende idé.

For det tredje sidder dine earbuds godt i ørerne. De skal lige skubbes rigtigt på plads, hvorefter de sidder så godt, at du kan bevæge dig frit uden at skulle bekymre dig om, at de falder ud. De skal nok blive siddende. Der er indbygget støjafvisning, og hvis du aktiverer HearThrough kan du føre en samtale med dine omgivelser med earbuds i øregangene. Denne HearThrough aktiveres med et let tryk på den venstre earbud.

Ekstra funktioner via apps

Netop de indbyggede funktioner ved tryk på Jabra Elite Active 75T earbuds er måske den sværeste del af sættet. Man skal lige vænne sig til at få disse earbuds til at reagere på kommandoerne ved hjælp af tryk. Hvis du for eksempel holder fingeren inde på højre earbud, skruer du op for lyden. Holder du fingeren inde på venstre earbud, skruer du ned.

Disse såkaldte MyControls kan virke en smule ulogiske, men når du først har fået kontrollerne ind under huden, er alt godt. Desuden dukker en spændende mulighed op, når appen MyControls lander. Så kan du nemlig selv indstille, hvad der skal ske, når du trykker på dine earbuds.

Jabra MySound

Endelig kan vi skrue lidt ekstra op for godteposen ved at fortælle, at der snart opstår et tilbud der hedder Jabra MySound. Med dette tiltag forsøger Jabra at gøre lydoplevelsen endnu mere individuel. Kort fortalt vil lytteoplevelsen blive justeret efter netop den måde, som du anvender dine Jabra Elite Active 75T earbuds på. Du skal følge en guide med bip-lyde i Jabras app og vupti: så er du tilpasset dine earbuds – eller er det omvendt …

Jeg skal lige huske at fortælle, at Jabra Elite Active 75T earbuds naturligvis også er fremragende, hvis du skal gennemføre telefonopkald. Musikken stopper ved indgående opkald, og når du lægger røret på, genoptages musikken. Ikke nogle dikkedarer der.

Prisen er 1.699 kroner, og Jabra Elite Active 75T earbuds fås i fire forskellige farver: Navy, Grey, Sienna og Mint. Jabra er i øvrigt en del af GN Group, som er specialister på lyd- og høreområdet.

www.jabra.dk/bluetooth-headsets/jabra-elite-active-75t

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.