Jabra Elite 8 Active og Elite 10 endnu bedre

Jabra Elite 8 Active og Elite 10 endnu bedre

Danske Jabra, der på globalt plan er helt med i front, når det gælder 100 procent trådløs lyd og hybride arbejdsløsninger, løfter nu sløret for en række opdateringer, der vil forbedre oplevelsen af deres seneste produktlanceringer i Elite-serien – Elite 8 Active og Elite 10.

De første opdateringer, som vil være tilgængelige her i januar, vil omfatte en letanvendelig tænd/sluk-knap til Adaptive Active Noise Cancellation (ANC), HearThrough og Sidetone-funktioner samt nye stemmetone-promptere. Denne opdatering forbedrer betjeningen af Elite 8 Active og Elite 10 og giver dig mulighed for at skræddersy deres earbuds efter deres egne/individuelle præferencer. Derudover får brugerne mulighed for selv at navngive deres earbuds.

Samtaler uden afbrydelse

Senere – til marts – kan du forvente en optimering af opkaldsklarheden i Elite 10, når det anvendes i miljøer med stor travlhed såsom kontorer, restauranter og i storbyens gader. Jabras seneste støjreducerende algoritmer er designet til at identificere og mindske baggrundsstemmer, hvilket sikrer samtaler uden afbrydelser. Til dagligt sidder jeg i et fælleskontor i Svendborg, og her er det altid rart med fuld fokus, når jeg taler telefon med kunder og samarbejdspartnere.

Jabras forbedringer af Adaptive ANC på Elite 8 Active vil i samspil med HearThrough gøre disse earbuds endnu mere effektive under blæsende forhold takket være en opgraderet teknologi, der identificerer vindstøj. Og det blæser som bekendt en anelse herhjemme i Danmark …

Opdatering via app

Ehtisham Rabbani, der er Head of Consumer Products hos Jabra udtaler:
– Vores forpligtelse over for vores kunder står fast. Vi lytter aktivt til den feedback, vi får fra brugerne, hvilket giver næring til vores evige stræben efter at forbedre brugeroplevelsen. Vi leverer løbende forbedringer gennem hele vores produkters levetid, så vores brugere altid får den bedste oplevelse af Jabra.

Opdateringerne vil blive tilgængelige ad to ombæringer, den første om et øjeblik her i januar 2024 og den anden som før nævnt i marts 2024. Opdateringerne sker via Sound+ app’en og vil være tilgængelige for alle brugere, eksisterende såvel som nye, via en nem og gratis over-the-air opdatering.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.