In ear: JBL Reflect Flow PRO

In ear: JBL Reflect Flow PRO

Så er Nettips atter på banen med et kig på spritnye høretelefoner. Denne gang fra JBL, som er ude med deres JBL Reflect Flow PRO. Det er ingen hemmelighed, at jeg altid har været begejstret for JBLs produkter, så det er særdeles spændende for mig at få lov at kigge på disse nye in ear høretelefoner.

JBL er kendt i hele verden for deres lydprodukter, og hvem nikker ikke genkendende til Woodstock, hvor lyden blev leveret af udstyr fra JBL. Senere var det koncerter i Madison Square Garden, der rystede folk sammen, og sådan er det ellers gået slag i slag. I dag er JBLs produkter bredt endnu videre ud, idet deres produkter også egner sig godt til fx smartphones og computere.

In ear høretelefoner

Computerbrugerne anvender højttalere og headsets fra JBL. Personligt har jeg haft store glæde af mine JBL højttalere ved min computer, når musikken skulle supplere mit arbejde ved tastaturet. Og så er det lige netop smartphones, som JBL formentlig forsøger at træffe i dette tilfælde med JBL Reflect Flow PRO.

In ear høretelefoner er typisk små labre høretelefoner, som vi iklæder os, når vi skal på farten. Det kan enten være på cyklen på vej til arbejde, eller i toget hvor vi slet ikke har behov for at overhøre andres samtaler. Her er det rart at krybe ind i sit eget lille univers og lytte til musik eller podcast, men det kan også være som motivationsfaktor, når vi skal dyrke motion. Musik i den rette rytme er det bedste grundstof for min fysiske motor.

Støv- og vandtætte med ANC

JBL Reflect Flow PRO er naturligvis støv- og vandtætte, og du kan således sagtens tage dem i ørerne, hvis du løber en tur i regnvejret. Det fine ved JBL Reflect Flow PRO er at de er udstyret med en lille bøjle, så pasformen sidder lige i øret (fangede du den???).

Og du kan roligt løbe løs. JBL garanterer nemlig op til 30 timers afspilningstid, så du kan altså roligt melde dig til en af de helt store iron man-arrangementer. Hvis du har brug for ro i hovedet undervejs, kan du med sindsro glæde dig over JBLs Adaptive Noise Cancelling, der blokerer for uønskede udefrakommende lyde. Husk dog at holde øje med trafikken.

Skulle du have behov for telefonsamtaler undervejs, vil de 6 indbyggede mikrofoner sikre den sublime kvalitet – også selv om du befinder dig i støjfyldte områder. JBL Reflect Flow PRO kan købes i farverne hvid, pink, sort og blå. Vejledende pris er 1.299 kroner.

Se mere på JBLs hjemmeside

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.