Ideer til den næste rejse

Ideer til den næste rejse

Står du og overvejer din næste ferie? Har du ferieplaner, men er du i tvivl om hvilke ting du bør opleve, så overvej at installere en ny dansk app. Den hedder Mapflakes, og er sådan en smart app, der baseres på sociale medier. Med andre ord: det handler om hvad dine venner gør og anbefaler.

Når Mapflakes er installeret på din smartphone, kan du oprette dine egne, personlige kort, hvor du tilføjer egne beskrivelser, anmeldelser og fotos. Herefter kan du dele dine kort med dine venner og bekendte fra nær og fjern. Kortene kan herefter downloades og bruges i offline tilstand – en smart detalje i disse dyre roamingtider.

Mapflakes kan dermed bruges som vejviser, når du er på fremmed grund. For nyligt var vi eksempelvis i Berlin, og her kunne det have været rart med gode staldtips fra venner, som kender Berlin indgående. Jeg kunne have downloadet gode venners Berlin-kort og derved have fundet inspiration til næste seværdighed eller restaurant. Eller Biergarten …

Ikke det samme som Tripadvisor

Forskellen på Mapflakes og Tripadvisor er altså at du kan se hvad vennerne anbefaler på Mapflakes, mens Tripadvisor er anbefalinger fra folk, som du ikke kender. Der er en stor forskel, og det er da også hvad udviklerne bag Mapflakes siger.

– Med Mapflakes appen kan du gemme og dele personlige tips og anbefalinger fra folk du stoler på, i modsætning til f.eks. Tripadvisor, hvor du får anmeldelser fra en masse ukendte mennesker, som måske slet ikke har de samme præferencer som dig. I Mapflakes får du kun anbefalingen fra den person du stoler på og vi lægger ikke anbefalingerne i en lang række og vi tror ikke på en gennemsnits ranking, siger idekvinde Signe Lichtenstein Jensen

Mapflakes kan hentes til iPhone og Android smartphones og koster ikke en krone. Appen er på engelsk, men du kan oprette dine kort på dansk eller andre sprog. Der er opdateringer på vej til Mapflakes som også vil lanceres i en premium udgave, hvor du blandt andet kan uploade videoer og hvor du kan arbejde på kort sammen med vennerne.

www.mapflakes.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.