Hvem stalker dig på Facebook

Hvem stalker dig på Facebook

De sociale medier er over os, og snart har du, jeg og alle andre lagt en masse private informationer om os selv på internettet. Snart er du en åben bog, der kan læses på de sociale medier. LinkedIn, Instagram og Facebook er nogle af de sikre hits blandt brugerne.

Mange kan godt tænke sig at vide, hvem der ser ens profil på disse sociale medier. LinkedIN har en finesse der gør, at du kan se nogle af dem, som har været inde på din profil. Denne information kan være ekstrem nyttig, fordi du derved får en fornemmelse for om din kommende arbejdsgiver eller en potentiel kunde har været inde og snuse lidt til din profil.

Extension – en form for hack

Dermed kan du hurtigt skabe kontakt, og hvem ved: måske er der et professionelt samarbejde på vej mellem jer? Denne mulighed er til stede hos LinkedIn. Lidt af samme mulighed finder du hos Instagram, hvis du lægger en historie på dette fotomedie. Det kan være et foto eller en video, og historien ligger online i 24 timer. Fidusen er at du kan se, hvem der har set din historie.

Denne ”snagemulighed” har du ikke på Facebook, med mindre du er parat til at afprøve dette lille hack, som gør at du kan se, hvem der har besøgt din profil. Du kan således se hvem der har besøgt din profil, hvornår vedkommende har gjort det og fra hvilken by vedkommende har befundet sig i, da besøget blev aflagt.

Det kræver blot at du downloader denne lille extension til Google Chrome. Der er tale om et lille ekstraprogram til verdens bedste browser, og der er hverken skadelig kode eller virus i denne extension. Den hedder Facebook Spy, og kan altså anvendes til at skaffe oplysninger om dem, som har besøgt din Facebook profil.

Sådan gør du

Og det er meget nemt: du downloader Facebook Spy fra Googles extensionbutik. Du klikker på ”Føj til Chrome” oppe til højre, og i løbet af få sekunder er Facebook Spy installeret. Fremadrettet vil du – når du logger på Facebook – kunne se hvem der har besøgt din profil de seneste 72 timer. Og det hele præsenteres på en flot grafisk måde.

Du ser hvem der har besøgt din profil, og det sker med foto af vedkommende samt kontaktinfo. Desuden ser du hvor mange gange vedkommende har besøgt din profil, og hvis du betaler 12 dollars om året, får du også at vide hvilke andre profiler vedkommende har besøgt.

Jeg afprøvede den gratis version, og alt ser ud til at virke. Indrømmet: jeg blev ret overrasket over især 2 personer, som havde besøgt min profil. Jeg skal ikke røbe hvem det var, men der var tale om 2 personer fra min ungdomstid.

Download Facebook Spy

Læs også

2 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.