Hurtig mobilopladning i bilen

Hurtig mobilopladning i bilen

Når vi drøner af sted i vores Seat, har vi en gang imellem brug for at lade mobilos op. Dette kan gøres via de indbyggede USB porte under multimedieskærmen. Så kan vi fylde lidt brændstof på vores smartphone, mens vi kører derudad. Problemet er at der er for lidt spræl i de indbyggede USB porte i bilen. Det viser sig at disse porte typisk blot byder på opladninger á 5W.

Dette er en glimrende løsning, hvis man skal ud på en længere køretur. Så rækker de 5W glimrende. Men hvis du blot skal ud på en mindre tur, er det begrænset hvor meget din smartphone når at få indenbords på den korte tur. Derfor er Sandberg nu på kørebanen med en praktisk oplader løsning, som ikke fylder alverden.

Den lille oplader sætter du i bilens cigratettænderstik – tænk at dette stik stadig kendes som cigarretstikket. Dette stik byder på 12V, hvilket er noget hurtigere end de halvsløve USB porte. Dermed er der håb forude, hvis din smartphone er gået halvvejs død lige før du lander til et vigtigt møde, hvor du skal fremvise en vigtig PowerPoint fra telefonen.

Anders Partida Petersen, brand director hos Sandberg A/S, siger: – Mine typiske køreture er på 15-30 minutter. Så er det altså virkelig en fordel, hvis man kan få hældt noget strøm på mobilen i en fart mens man sidder bag rattet. Det er det vi gerne vil tilbyde med den nye oplader til bilen.

Se den smarte oplader, der koster 129 kroner.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.