HTC smartphone til under 1.700 kr

HTC smartphone til under 1.700 kr

Den årlige smartphone messe i Barcelona har netop fundet sted. Igen i år blev en række nye modeller vist frem, og vi forbrugere skal virkelig være på dupperne, hvis vi skal kunne følge med udviklingen. En masse smart blev præsenteret, men en række økonomi-modller blev lanceret – altså smartphones, som ikke behøver at koste en bondegård.

HTC Desire 530 var en af de smartphones, som blev præsenteret, og det er vel at mærke en smartphone til 1.690 kroner – altså omsider en smartphone som ikke koster 5.000 kroner eller derover. HTC har jo oplevet noget af en krise de senere år, så det er hårt tiltrængt for firmaet at komme tilbage i kundernes bevidsthed.

Udvid telefonens hukommelse

Det forsøger HTC med modellen Desire 530, som er designet i en nydelig grafit grå indpakning. Den er udstyret med Android 6.0, og så ligger brugerfladen HTC Sense på telefonen. Om dette er godt eller skidt? Tja, det afhænger af de øjne der ser på det. Personligt foretrækker jeg selv at bestemme hvilken launcher min smartphone skal fungere med.

HTC Desire 530 har 16 GB indbygget lagerplads, og det burde kunne række til de flestes gennemsnitsforbrug af fotos, apps og hvad man ellers gemmer på sin smartphone. Hvis det ikke er plads nok, kan du udvide telefonens hukommelse med et SD kort på op til 2 TB.

Desire 530 har indbygget 2 kameraer: front og bag. Frontkameraet på 5 Megapixels er glimrende til at snuppe hurtige selfies, mens bagkameraet har en BSI-sensor på 8 Megapixels. Lydsiden i telefonen krydres med de indbyggede HTC BoomSound-profiler, som skulle være en gevinst.

HTC Desire 530 kan købes fra uge 11 (2016) i Elgiganten, Telenor, Telia, CallMe, Komplett og Dustin til en pris á 1.690 kroner.

www.htc.com/dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.