Høretelefoner fra Creative

Høretelefoner fra Creative

Musik er godt – især hvis kvaliteten er I orden. Det same er gældende, hvis man sidder ved computeren og drøner nogle spændende baner i spillet af. Nu er det blot således at det ikke er sikkert, at dine omgivelser synes at det er lækkert at skulle lytte til Neil Young eller stønnende bæster i WoW.

Derfor er hovedtelefoner så eminent vigtige at have liggende ved tastaturet. Vi skal jo helst ikke skabe uvenskab med familie, venner eller kolleger, når vi hamrer løs på computerens tastatur. Der findes et hav af hovedtelefoner på markedet, og nu dukker et nyt sæt op fra Creative. Navnet er Aurvana ANC, og ifølge en pressemeddelelse, får de dig til at glemme at du rejser.

Strøm i op til 42 timer

Aurvana ANC er altså til andet end computernørderi. De er beregnet til folk, som er på farten og gerne i mange timer ad gangen. Aurvana ANC holder nemlig strøm i op til 42 timer på en fuld opladning. Man kommer alligevel langt på 42 timer.

Desuden er Aurvana ANC ultralette. De vejer blot 170 gram, og de er dermed rare at have siddende på hovedet – også længere tid ad gangen. I hvert ørekop – det hedder det faktisk – sidder en mikrofon som måler hvor meget udenomsstøj der er dér hvor du sidder. Denne støj bliver automatisk reduceret, således at dit lydbillede forbliver så rent som muligt, uden at du behøver at skrue op for fulde gardiner.

Praktisk bøjle med kunstlæder

Hvad kan der ellers fortælles om Aurvana ANC? De er ergonomisk udført med et over-the-ear-design samt en let bøjle i stål, så de ikke bliver generende at have siddende på hovedet. Stålbøjlen er beklædt med kunstlæder, så følelsen er blød og komforten i top.

Aurvana ANC er ikke trådløse. Dog er hovedtelefonerne udstyret med et aftageligt flettet kabel på halvanden meter. Der er tale om det gode jack-stik som passer ind de fleste steder i dag. Der er indbygget mikrofon, så du kan kommunikere med omverdenen, og så køber du hovedtelefonerne i en praktisk æske, hvor der medfølger rejseadapter, batterier og naturligvis kabel.

Prisen lyder på 1.049 kroner. Om det er et godt køb? Det kan jeg ikke fortælle dig, da jeg ikke har prøvet disse Creative Aurvana ANC. Læs mere på nedenstående link.

http://dk.creative.com/p/headphones-headsets/aurvana-anc

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.